Ya tabii ki benimki kadar iyi değil ama idare eder.son zamanlarda kasamın iç görüntüsü hoşuma gitmemeye başladı sürekli ışıklı bir şeyler ekleme isteği geliyor sizce gerek var mı kasamın içi kötü mü iyi mi
Fena değil hocam ( ssd kronik sorunlu biliyormusunuz ? )son zamanlarda kasamın iç görüntüsü hoşuma gitmemeye başladı sürekli ışıklı bir şeyler ekleme isteği geliyor sizce gerek var mı kasamın içi kötü mü iyi mi
ne tür eklemeler yaparak güzel hale getirebilirim 500tl civarına falan görüntü olarakYa tabii ki benimki kadar iyi değil ama idare eder.
(Hoş olmuş dostum ama kasanı değişmeni tavsiye eylerim)
@RevDeisDoubiliyorum bayrama doğru bir m2 almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne tür eklemeler yaparak güzel hale getirebilirim 500tl civarına falan görüntü olarak
Şuanki kasanız nedir?biliyorum bayrama doğru bir m2 almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne tür eklemeler yaparak güzel hale getirebilirim 500tl civarına falan görüntü olarak
100rŞuanki kasanız nedir?
Soğutucundaki fanı çıkarıp argb fan ile değişmeni, eğer soğutucun yanında fazladan demir çubuklar var ise 2 ARGB fan alıp takmanı önerebilirim sanırsam. Bir de malum ekran kartınız ve o kısımdaki kablolama pek iyi değil düzenlenmesi lazım
evet demir çubuk bir tane daha mevcut ancak soğutucuya normal bir fanın kablosunu cpu fan kısmına takmazsam sorun olur muSoğutucundaki fanı çıkarıp argb fan ile değişmeni, eğer soğutucun yanında fazladan demir çubuklar var ise 2 ARGB fan alıp takmanı önerebilirim sanırsam. Bir de malum ekran kartınız ve o kısımdaki kablolama pek iyi değil düzenlenmesi lazım
kablolardan mı bahsediyorsunuz yoksa başka bir şeyden mievet biraz karman çorman
İşlemci soğutucunun markası nedir ve memnun musun?son zamanlarda kasamın iç görüntüsü hoşuma gitmemeye başladı sürekli ışıklı bir şeyler ekleme isteği geliyor sizce gerek var mı kasamın içi kötü mü iyi mi