azaltırsın benim kasada sağ ve soldan hava giriyor sadece camı çıkarıp oynuyorumArkadaşlar kasamın yan camını çıkarsam sizce ısınmayı bi nebze de olsa engelleyebilir miyim
evet fark ediyorArkadaşlar kasamın yan camını çıkarsam sizce ısınmayı bi nebze de olsa engelleyebilir miyim
Soğuması için ne kadar çok şey yaparsan, o kadar serin olur.Arkadaşlar kasamın yan camını çıkarsam sizce ısınmayı bi nebze de olsa engelleyebilir miyim
odam çok tozlanıyor ama camım sürekli açık müstakil ev ve yanımızda inşaat varSoğuması için ne kadar çok şey yaparsan, o kadar serin olur.
Kasaya ekstra fan ekleyebilirsin.
Ön paneli sökebilirsin.
Yan kapağı sökebilirsin.
Odada klima varsa oda sıcaklığını düşürebilirsin.
Vantilatör alabilirsin.
vs. vs.
o kadar sıcak verir mi ki kasaEvet azalır ama odan çok sıcak oluyor eğer sistem yanında ise çok sıkıntı.
Sıcaktan oturamazsin cam baya tutuyor ısıyı.
Ben çıkarınca baya veriyor halbuki işlemcim ekran kartım da ısınmıyor yine de sıcaklık veriyor fazla.odam çok tozlanıyor ama camım sürekli açık müstakil ev ve yanımızda inşaat var
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar sıcak verir mi ki kasa
Ön kapak mesh değilse sök, arada sırada kasanın içine fön tutarsın. Tozları uçurur.odam çok tozlanıyor ama camım sürekli açık müstakil ev ve yanımızda inşaat var
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar sıcak verir mi ki kasa
anladım usta peki passat mı arteon muBen çıkarınca baya veriyor halbuki işlemcim ekran kartım da ısınmıyor yine de sıcaklık veriyor fazla.