Neler Yeni

Kasanin fanlarini takamiyorum

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Alican ekinci
Yani kablolar oturukda rgb yerine takinca fanlar donmuyo isiklari yaniyo sadece.kasayi 1 saatte topladim 3 saattir halledemedim.
hocam 2 tane uç boşta kalması lazım. birini jrgb ye diğeri de sys fan diye pin olması lazım ona tak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 2 tane uç boşta kalması lazım. birini jrgb ye diğeri de sys fan diye pin olması lazım ona tak
biri ledleri kontrol etmek için diğeri fan hızını kontrol etmek için. senin anakartında sys fan yerine cha fan diye yazıyor olabilir

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kağan

biri ledleri kontrol etmek için diğeri fan hızını kontrol etmek için. senin anakartında sys fan yerine cha fan diye yazıyor olabilir
Bende sys fan varda sorun su bu fan cikislarinin hepsi 3 pinli sys fanlar 4 pinli kafayi yiyecem girmiyo yani

Ana kartının sol yada sağ altındaki anakarattan ana karta değişiyor, 3 pinli girişe takman gerekiyor. Yanlış takman çok zor zaten pin giriş ve bırakılan boşluk aynı görünce anlarsın.
3 pinli fan girisi yok argb girisi var sadece

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Alican ekinci
hocam videodaki gibi tırnaklı pini sys fana takmanız gerekiyor. pinler 3 pin yuvalı olup karttaki 4 pinli olabilir tırnaklar oturduğu sürece biri boşta kalmasının önemi yok.

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kağan
fanlar molex değil hocam aynı kasa bende de var
Hocam sizi rahatsiz ediyorum ama imkaniniz varsa kendi anakartinizda nereye taktiginizi gosterirmisiniz.bilgisayarciya goturmek istemiyorum pcyi.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Alican ekinci
1000012035.jpg

hocam bu benim kasanın içinden çıkan pinler gördüğün gibi 3 pin üstünde sağ ve solda tırnaklı olan pin. toplayalı aylar oldu tam hatırlamıyorum ama böyle 2 tane boşta pin çıktı.birini rgb pinide diğerine sys fan pinine takıcaksın.bazı anakartlarda sys fan yerine cha fan da yazabilir

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kağan
Alıntıyı görüntüle

hocam bu benim kasanın içinden çıkan pinler gördüğün gibi 3 pin üstünde sağ ve solda tırnaklı olan pin. toplayalı aylar oldu tam hatırlamıyorum ama böyle 2 tane boşta pin çıktı.birini rgb pinide diğerine sys fan pinine takıcaksın.bazı anakartlarda sys fan yerine cha fan da yazabilir
Eve gidince bakicam tesekkur ederim

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Alican ekinci
Eve gidince bakicam tesekkur ederim
kasa çok güzelde tek sıkıntısı kabloları. bende fanları birbirine tam oturtamadım arada bir ışıkları gidiyor yakın bi zamanda rgb kontrolcü alıp hepsini kontrolcüye bağlayacam bir daha uğraşmamak için.

Top Bottom