Neler Yeni

Yardım Kasanın fanlarını takınca görüntü gelmiyor

hamzaersoy

80+ Bronze
2 tane ssd 1 tane hdd takılıymış onlar da yük bindirmiştir, windowsun kurulu oldugu ssd kalsın digerlerini de sök öyle dene bi de
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu lar zaten tek tip olur hepsinin girişi çıkışı aynıdır kablolaması vs. sadece watt farkı ve sertifika farkı var
denedim fark olmadı maalesef. uğraştıkça sorunun psu’da olmadığını düşünüyorum. sanırım fanları taktığım kablonun ucundan bir parça düşmüş. psu ile bu fanın kablosunu yan yana çektim bi göz atın, bundan bi sorun doğma ihtimali var mı
IMG_8808.jpeg

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Bay fahare
denedim fark olmadı maalesef. uğraştıkça sorunun psu’da olmadığını düşünüyorum. sanırım fanları taktığım kablonun ucundan bir parça düşmüş. psu ile bu fanın kablosunu yan yana çektim bi göz atın, bundan bi sorun doğma ihtimali var mıAlıntıyı görüntüle
Hayır sade 12v ile çalıştığı için 12v kabloları var gibi görünüyor psudan olmama ihtimali yok çok eski markasız sertifikasız onunla Windowsu görebilmen bile mucize PSU olarak fark etmez indirim kovala al birini 1.700e c750 vardı galiba onu alabilirsin diğer türlü bütçene göre beğendiğini al

hamzaersoy

80+ Bronze
Hayır sade 12v ile çalıştığı için 12v kabloları var gibi görünüyor psudan olmama ihtimali yok çok eski markasız sertifikasız onunla Windowsu görebilmen bile mucize PSU olarak fark etmez indirim kovala al birini 1.700e c750 vardı galiba onu alabilirsin diğer türlü bütçene göre beğendiğini al
ama hocam 4 tane 1200rpm 0.2a ve 12v değerlerinde fan kaç watt etki edecek ki ben hiç fan takmadan bu psu ile aylarca kullanmıştım bu sistemi. yine de o psu’ya bakacağım ama hala watt aşırtmasından olmasına anlam veremiyorum

Top Bottom