PC kapalıyken çekiyorsan bi sorun olmaz. Ufakta olsa tasarruf edersin.Arkadaşlar ben her gün yatarken kasanın fişini cekiyorum bir sorun olurmu ? Güç kaynagım vs650 80+
EvetKapattıktan sonra mı kapatmak için mi?
Konuyla alakalı degil ama bilgisayarı kapattık dan sonra mouse ışıgı yanıyor bunu nasıl kapatabilirimBir sorun olmaz, 10 yıldır PC'yi kapatınca fişini çekiyorum, herhangi bir sorun olmadı. Ama @Rambo_87 hocamız fişi çıkartıp geri takınca PSU'nun ömrünün en fazla %3 düşürebileceğini söylemişti, elektriksel bir şeyden dolayı.
BIOS'ta ErP Ready diye bir ayar varsa kapat. USB Always On diye bir ayar varsa kapat, USB Wake Up diye bir ayar varsa kapat.Konuyla alakalı degil ama bilgisayarı kapattık dan sonra mouse ışıgı yanıyor bunu nasıl kapatabilirim
Aynen öyle reis. Cansin canBir sorun olmaz, 10 yıldır PC'yi kapatınca fişini çekiyorum, herhangi bir sorun olmadı. Ama @Rambo_87 hocamız fişi çıkartıp geri takınca PSU'nun ömrünün en fazla %3 düşürebileceğini söylemişti, elektriksel bir şeyden dolayı.
ErP diye ayar var ve kapalı ama mouse ışıgı ve klavye ışıgı halen yanıyorBIOS'ta ErP Ready diye bir ayar varsa kapat. USB Always On diye bir ayar varsa kapat, USB Wake Up diye bir ayar varsa kapat.
Bilemiyorum maalesefErP diye ayar var ve kapalı ama mouse ışıgı ve klavye ışıgı halen yanıyor
Fişi çekmene gerek yok, buradan aç kapa yapsan yeterli olur.Arkadaşlar ben her gün yatarken kasanın fişini cekiyorum bir sorun olurmu ? Güç kaynagım vs650 80+