crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
- Reaksiyon skoru
- 38,618
O ayar zaten normalde açık oluyor.O ayar
ErP açıp deniyimi açsam bi zararı olurmu
O ayar zaten normalde açık oluyor.O ayar
ErP açıp deniyimi açsam bi zararı olurmu
@White Ravensben fişini çekiyorum hiç problem falan yaşamadım
@White RavensValla aga ben de 10 yıldır PC yi kapattıktan sonra fişi çekiyorum hem monitörün hem de PC nin, elektrikten tasarruf edilir.
Ben bunu yapıyorum işte PC açılmıyor suan iade edeceğim o yüzdenValla aga ben de 10 yıldır PC yi kapattıktan sonra fişi çekiyorum hem monitörün hem de PC nin, elektrikten tasarruf edilir.
Bazı PSUlarda benimki de dahil o tuş bulunmayabiliyor.Benim PC direkt panodan gelen korumalı prize takılı mesela.Prizin tuşunu kapatıyorum artık onun yerine.Fişi o yüzden de çekebiliyorlar.Fişi çekmene gerek yok, buradan aç kapa yapsan yeterli olur.
Alıntıyı görüntüle
Çünkü bana fişten çektiğim için sorun olduğunu söylüyor ama sende bir sorun olmamış görsün diye.@burakkucuksubasi
Neden moderatoru çağırdın?
"Fişten çektiğin için" demedim.Çünkü bana fişten çektiğim için sorun olduğunu söylüyor ama sende bir sorun olmamış görsün diye.
Hocam benim pc duvara dayalı sayılır yani boşluk var ama çok yok.Fişi çekmene gerek yok, buradan aç kapa yapsan yeterli olur.
Alıntıyı görüntüle
Windows'tan hızlı başlatı kapatman lazım.ErP diye ayar var ve kapalı ama mouse ışıgı ve klavye ışıgı halen yanıyor