kasanın hava akışı idare eder mi?

İşte, MAG FORGE 101M gayet iyi, önde 3 fan var, egsoz fanı da var (RGB mi bilmiyorum).

AM4 soketli diyorsan en ucuzu B450M Pro4.
Ama eğer stokta falan olsaydı B450 AORUS M de olabilirdi.

Güzelmiş, MB511 ve J24'e alternatif arıyordum. J24 iyi kasa ama PSU'sunu beğenmedin.

Bilgili adam bulduk, bilgiyi sömürelim. @crazyreign Diyelim 100R aldım, B450 S2H aldım. B450 S2H'da ARGB girişi yok, bu fanlar nasıl çalışacak? Fan kontrolcüsü var mı?

Bilgili adam bulduk, bilgiyi sömürelim. @crazyreign Diyelim 100R aldım, B450 S2H aldım. B450 S2H'da ARGB girişi yok, bu fanlar nasıl çalışacak? Fan kontrolcüsü var mı?
Var la var, kasada ARGB kontrolcüsü var, hatta bayağı iyi bir kontrolcü var.
6 tane ARGB girişi falan var yani.
Bir de o kontrolcünün iyi bir yanı var, kontrolcüden ayrı bir ARGB kablosu çıkıyor bu sayede anakartına 1 tane ARGB kablosu takıyorsun ama tüm fanların ARGB'sini kontrol etmiş oluyorsun :D.
Arkadaşım 3700x ve 2080s le kullanmayı düşünüyor da.
Airhawk Duo alsın :D.

Var la var, kasada ARGB kontrolcüsü var, hatta bayağı iyi bir kontrolcü var.
6 tane ARGB girişi falan var yani.
Bir de o kontrolcünün iyi bir yanı var, kontrolcüden ayrı bir ARGB kablosu çıkıyor bu sayede anakartına 1 tane ARGB kablosu takıyorsun ama tüm fanların ARGB'sini kontrol etmiş oluyorsun :D.

İyiymiş, şu son kısmı anlamadım. Anakartımızda ARGB girişi yoksa bu kasayı alınca anakarta ARGB girişi updatesi mi oluyor?

@crazyreign Birde son soru. 101M mi, 101R mi, 100M mi?

Anakart gaming edge ve ya tomahawk olacak onu da belirtiyim(B550) bu sistemi 12000TL civarına zorlayacak indirim kovalayarak falan.
Çok iyi olur be.
İyiymiş, şu son kısmı anlamadım. Anakartımızda ARGB girişi yoksa bu kasayı alınca anakarta ARGB girişi updatesi mi oluyor?
Yok o ek bilgiydi :D.
Kontrolcü var yani, tuşa basınca değişiyor efektler :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,447
Üyeler
185,268
Son üye
Artemis_fn
Geri