Kasa'nın temperli cam'ı kırıldı

Cougar Panzer-G kasa kullanıyorum kendi hatam yüzünden temperli cam kırıldı.Araştırdım ama internette temperli cam satılmıyor yeni kasa alabilecek param da yok temperli camsız kullansam sıkıntı yaşar mıyım ?
Ölcülerini al camciya yaptir. Camsız şekilde daha çok tozlanir ama hava akısı artar

Tozlanma olur veya içine bir şeyler dökülür onun dışında fazla ses çıkabilir diye düşünüyorum

Hayır dostum öyle bir mevzu yok ben yazın kasamın camı açık kullanıyordum kasam kötüyken 5 derece daha düşüyordu ekran kartı sıcaklığım kasam da thermaltake v200'dü.
Bende de eskiden V 200 vardı yan paneli açınca 10 derece düşüyordu ısılar o yüzden yan panel açık kullanıyordum :ROFLMAO:

O zaman bende camımı cıkartıp ona gore bı fıltre yaptırsam daha ıyı olmazmı .d ıyı bı fıltre yaptırdıktan sonra ıcerı fazlada toz gırmez daha soguk olur. ne dersiniz ?.s

O zaman bende camımı cıkartıp ona gore bı fıltre yaptırsam daha ıyı olmazmı .d ıyı bı fıltre yaptırdıktan sonra ıcerı fazlada toz gırmez daha soguk olur. ne dersiniz ?.s
Yoo yine toz girer. Toz filtreleri %100 korumuyor.

f
Cougar Panzer-G kasa kullanıyorum kendi hatam yüzünden temperli cam kırıldı.Araştırdım ama internette temperli cam satılmıyor yeni kasa alabilecek param da yok temperli camsız kullansam sıkıntı yaşar mıyım ?
fanların sesi sana bi tık daha fazla gelir ve tozlanır

Tozlanma ve ses daha fazla çıkar.Cougar ile iletişim kur bence.

daha fazla tozlanır ve pc üşüyor :D yani ısılar düşer ve bide fanlar sesleri biraz daha fazla gelir

Eyvallah beyler herkese teşekkür ederim cevaplarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri