Arkadaşlar selam, hayatta rgb için ekstra para harcayacak biri değilken nedense bir anda kasama daha fazla rgb istemeye başladım (aldıktan 6 ay sonra). Nasıl modifiyeler yapmamı önerirsiniz kalkıp da led kablo döşemek de istemiyorum :/
bende team group 3200hz ram var bunu corshair ramla değiştirmek mantıklı bir karar mı pekiRam, Ekran Kartı, Anakart ve ssdlerin rgb modellerini tercih edebilirsin.
Led kablo yerine şuna baktım bi dostumLed kablo çok güzel oluyo kapağın arkasına görünmiycek şekilde
Alırken yükseltme yapmayacaksan pek bir mantığı yok açıkcası.bende team group 3200hz ram var bunu corshair ramla değiştirmek mantıklı bir karar mı peki
Led kablo yerine şuna baktım bi dostum
İSMİNİZE ÖZEL RGB PSU COVER Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
İSMİNİZE ÖZEL RGB PSU COVER en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! İSMİNİZE ÖZEL RGB PSU COVER incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Benim psu bölümümün üzerinde de 2 adet fan yuvası var ama koyarsam ekran kartı hava akışıyla çakışır diye korkuyorum onun haricinde kasanın üzerine iki ekstra taktım.Rgb fan almanı öneririm hem kasadanın içini çok güzel gösteriyor hem kasanın hava akışına katkı sağlıyor . Kasanda fan takıcak yer yoksada kumandalı şerit led takabilirsin
Fan çoklayıcı kablo ile istediğin kadar fan takabilirsin(kasanın desteklediği kadar.)Benim psu bölümümün üzerinde de 2 adet fan yuvası var ama koyarsam ekran kartı hava akışıyla çakışır diye korkuyorum onun haricinde kasanın üzerine iki ekstra taktım.
Fan çoklayıcı kablo ile istediğin kadar fan takabilirsin(kasanın desteklediği kadar.)
Bu arada kasa modeli nedir?