Neler Yeni

Kasaya dokunduğumda bazen beni çarpıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha
Kasayı alalı 4 5 ay oldu m.2 ssd takarken fark ettim elektiriğe bağlı olmadığı halde elektirk çarpıyor alakalı alakasız yerleriden heryerinden çarpıyor dışındaki vidadan bile ama bilgisayar çalışmasında sıkıntı yok lakin neden çarpıyor olabilir

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Arda doğan
Çarpıyor çünkü metal ve bu manyetik alanın oluşturmuş olduğu statiklenmeden dahi olabiliyor sorun etme

ânomaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Anıl Kadir FINDIK
Kasanın üzerinde statik elektrik birikir, kasa kapalıyken bir kaç kere güç düğmesine bas veya basılı tut üzerindeki statik elektriği boşaltıcaktır.
Ekstra olarak çarpmaya kadar geliyorsa PSU nu değiştirmeni tavsiye ederim ilerde diğer parçalara sorun çıkartabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın üzerinde statik elektrik birikir, kasa kapalıyken bir kaç kere güç düğmesine bas veya basılı tut üzerindeki statik elektriği boşaltıcaktır.
Ekstra olarak çarpmaya kadar geliyorsa PSU nu değiştirmeni tavsiye ederim ilerde diğer parçalara sorun çıkartabilir.
Güç kablosu çıkıkken demek istedim.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Eymenarthur
Kasayı alalı 4 5 ay oldu m.2 ssd takarken fark ettim elektiriğe bağlı olmadığı halde elektirk çarpıyor alakalı alakasız yerleriden heryerinden çarpıyor dışındaki vidadan bile ama bilgisayar çalışmasında sıkıntı yok lakin neden çarpıyor olabilir
prizde topraklama varmı ups regulator akım korumalı priz almanı tavsiye ederim

Top Bottom