SalçalıKatmer66
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Hasan Alioğlu
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafam daha da karıştı şimdi, fanlari birbirine başlamalı miyim? Kasa msi tomahawk b650Kanka tüm fanların 3 pinli (argb) olanlarını birbirine bağla + olarak güç kablolarını da birbirine geçir ve son bağladığın fanın argb kablosunu ve fan kablosunu anakarta tak. Geri kalan tüm kablolar boşta kalabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav mehmet bey bende ufak bir problem yaşıyorum 8 adet argb fan var + 2 adet sıvı soğutmayla beraber 10 fan var ama rainbow gibi modlarda 3 4 fan stabil çalışıyor gerisi kafasına göre takılıyor 2 adet argb fan çıkışı var ve tek porta da taksam 2 porta da taksam yine de sapıtıyor. Sırf bu yüzden sadece renk değişim modlarını ve nefes alma modlarını kullanabiliyorum. Tüm fanların neden aynı çalışmadığını bir türlü çözemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır bakalım biraz daha bakacağım, anakartta 6 fan pini var benim saydığımFan yuvası ayrı ARGB yuvası ayrı bunları aynı yere takamazsın zaten. ARGB olanlar o 3 pin olan kablolar. Muhtemelen o anakartta 2 ya da 3 tane ARGB yuvası vardır. 2 fanı birine 3 fanı birine bağlarsın.