saolun hocam beyaz kasaya geçmeyi dusunen varsa gecmeden denemesini tavsiye ederimOrjinalinden farksız. Güzel olmuş, eline sağlık.
saolasın ustadHarbi deli fişşek olmuş ha
satmıyo galiba MORUKÇOK İYİ SATIYON MU MORUK
saolun hocam dün başladım bu sabah bitti bir gunde de biter yani 4 saatte de halledersiniz benim usengecligimden biraz yavas sürdü 200 tl tuttu toplamda boyalarGerçekten harika olmuş, toplam ne kadar para harcadınız ve ne kadar sürdü?
Cok iyi duruyor.
Teşekkür ederim hocam benim de yapasım geldi beyaz kasaların fiyatı ortada zaten, iç kısmını boyamak konusunda tereddütteyim, çok hosuma gitti sizin kasasaolun hocam dün başladım bu sabah bitti bir gunde de biter yani 4 saatte de halledersiniz benim usengecligimden biraz yavas sürdü 200 TL tuttu toplamda boyalar
3 kutu sprey boya 1 tane astar kagit zimparalari karsi komsudan aldim
hocam tereddütte kalmanıza gerek yok boyayi 30 cm gibi bir mesafeden sıkın ayriyeten ısıya dayanikli boya kullanin 3 tup boya 3 kat boya atmaniza yetiyor guzel bi zimpara ile baslayin once sonda da astar atin emin olun sonucunda orjinal gibi olduğunu farkedersinizTeşekkür ederim hocam benim de yapasım geldi beyaz kasaların fiyatı ortada zaten, iç kısmını boyamak konusunda tereddütteyim
Eskisinden daha güzel olmuşmerhaba arkadaşlar can sıkıntısından ne yapsam dedim ve kasayı beyaza boyamaya karar verdim. Zaten kasayi degistirecegim degistirmeden bi denemek istedim. kasanin içini doldurmaya üşendim yarin dolu halini atarim sizlere
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kasa : Sharkoon TG5
teşekkürler kralEskisinden daha güzel olmuş
Vernik attın mı ? İnce 1 kat vernik ile çok daha iyi durur. Bu boyalar genelde mat kalıyor ve sağı solu kalkıyor zamanlar vernik en azından biraz daha korur.yukarıdaki mesajimda belirttim yine belirteyim boyatmak isteyenler için;
1. boyama isleminden once zımpara atin
2. isiya dayanikli kaliteli sprey boya kullanin
3. 2 saat arayla 3 kat boyayın
4. astar atın
Motip Beyaz 500°c Isıya Dayanıklı Boya 400ml Germany 420139 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Motip Beyaz 500°c Isıya Dayanıklı Boya 400ml Germany 420139 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben bu boyadan 3 tüp kullanarak yaptım zimparayi kagit zimpara kullanabilirsiniz