Neler Yeni

Kasayı boyamak pişman eder mi

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
yavaş yavaş azalt bak bi dalı sonuna kadar bitiriyorsan yarısını iç at sonra yavaş yavaş sayıyı azalt günde haftada 1 paketse 2 haftada 1 paket yap ben arkadaşıma böyle bıraktırdım
kanka öyle olmuyo diyorum ya işte denemedim mi sanıyorsun max 1 ay dayanabildim

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
kanka öyle olmuyo diyorum ya işte denemedim mi sanıyorsun max 1 ay dayanabildim
içtigin bir sey dfegil zaten ama ilerde basına dert olur. ayda 1k sigaraya gomuyorum kurtulamadım su illetten

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sprey olarak denemişliğim olmadığından bir şey önermem yanlış olur. Ama öncesinde astar gerekip gerekmediğini ve kaç kat boya atman gerektiğini iyi araştır. 100 liraya yaparım diyipte masrafı 2 3 e katlama.

Sıvı boya olarak ise sadece kullanacağın boya değil ekipmanda önemli.
Bazı maddeler boyayı emerken bazıları kusar. Demir metal gibi ürünler boyayı kusar. O yüzden sıradan boyalar kullanmayacağın için masrafın çok olacak.

Geçen öyleysine denediğim ispak (baca boyası) doğalgaz borularını tek seferde beyaza çevirdi.
İçine biraz tiner koyduğum halde çok kolay sıvanan bir boya değil. Kolay ama öyle duvar boyası kadar akışkan değil diyim.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
içtigin bir sey dfegil zaten ama ilerde basına dert olur. ayda 1k sigaraya gomuyorum kurtulamadım su illetten
zaten başıma dert oldu bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sprey olarak denemişliğim olmadığından bir şey önermem yanlış olur. Ama öncesinde astar gerekip gerekmediğini ve kaç kat boya atman gerektiğini iyi araştır. 100 liraya yaparım diyipte masrafı 2 3 e katlama.

Sıvı boya olarak ise sadece kullanacağın boya değil ekipmanda önemli.
Bazı maddeler boyayı emerken bazıları kusar. Demir metal gibi ürünler boyayı kusar. O yüzden sıradan boyalar kullanmayacağın için masrafın çok olacak.

Geçen öyleysine denediğim ispak (baca boyası) doğalgaz borularını tek seferde beyaza çevirdi.
İçine biraz tiner koyduğum halde çok kolay sıvanan bir boya değil. Kolay ama öyle duvar boyası kadar akışkan değil diyim.
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom