30-40CM boşluk bırakırsanız eğer, egzos fanından çıkan hava rahatça geri dönmeden yükselir. Sıcak hava soğuk havadan daha az yoğun olduğu için yükselecektir, olayı o.inşallah buraya yazan herkes fotoğrafa bakıp yazmayıp 2 katı boşluk açıcağımı okumuştur.
öne doğru koy biraz arkası yeterince açık kalırsa sıkıntı olmazBu boşluğu 2 katına çıkarıcam, kasayı koyucam masada yüke girince elime titreşim yapıyor. Sıcaklık olarak bi sıkıntı çıkar mı veya herhangi bir sıkıntı olur mu? En az 10 santim boşluk kalıcak her yerden.
Ne kadar yerde o kadar soğuk olur yalnız, haberiniz olsun. Yükseltmeyin diyorum açıkcası ben, tabi kablolar uzamıyorsa yükseltmek zorundasınız o da ayrı konu.Sanırım masanın yanına 2li çekmeceyi çekip üstüne koyucam.
Sadece yer olsa keşke...aa ben yeri silme işini falan unuttum vazgeçtim yere koymıycam ya
yok ya 2li çekmece dediğim şey 50-60 cm yüksekliğinde bişey masanın aşağısındaNe kadar yerde o kadar soğuk olur yalnız, haberiniz olsun. Yükseltmeyin diyorum açıkcası ben, tabi kablolar uzamıyorsa yükseltmek zorundasınız o da ayrı konu.
İs mi? Araba egzozu mu bu sadece çok uzun süre silinmeden durursa duvarda küçük bir toz birikintisi tarzı bir şey olur o kadar. O da kağıt peçete ile çıkar zaten.Sadece yer olsa keşke...
Bir de duvarın "is" olma gerçeğini düşünün.
Dostum orası fazlası ile sıkışık. Sadece oradan çıkacak. Sadece is olarak bakmamalısın duruma. Eğer ki evin dış duvarına yakın bir yer ise yağmurlu havalarda orası küflenedebilir.İs mi? Araba egzosu mu bu sadece çok uzun süre silinmeden durursa duvarda küçük bir toz birikintisi tarzı bir şey olur o kadar. O da kağıt peçete ile çıkar zaten.