Neler Yeni

Kasayı Temizledikten Sonra Bilgisayar Kendi Kendine Yeniden Başlatıyor

umtb

80+
Olay tamamen ramden oluyor ramleri tekrar çıkartın ve doğru şekilde takın sorun çözülecek rica ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@yavuzagyar

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
Tek ram takıp deneyebilirmisin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yavuz Ağyar
Instagram
Yavuz.agyar
Twitter
YavuzAgyar
Tek ram takıp deneyebilirmisin?
Hocam ramleri tek takıp denedim hepsini yine aynısı oldu dün akşam diğer ekran kartımı taktım sorun düzeldi sandım ancak yine aynı durumla karşılaştım yedek 700w psu vardı onuda denedim yine aynı şekil oldu kendisini resetledi geriye bi işlemci kalıyor işlemciyi silerken alkollü mendil ile sildim üzerindeki pinlere elim değmedi adım gibi eminim dün söküp tekrar baktım cpu ya pinler sağlamdı başka ne kaldı diye düşünüyorum aklıma gelmiyor çözüm bitti bende kafayı yemelik durum

Olay tamamen ramden oluyor ramleri tekrar çıkartın ve doğru şekilde takın sorun çözülecek rica ederim

@yavuzagyar
Denedim ancak yine aynı sonuç

hocam usb ler takılı değilken de dener misiniz bir mantığı kalmadı başka yani işlemci mi bozuk anakartmı ..

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yavuz Ağyar
Instagram
Yavuz.agyar
Twitter
YavuzAgyar
hocam usb ler takılı değilken de dener misiniz bir mantığı kalmadı başka yani işlemci mi bozuk anakartmı ..
Hocam onuda denedim aynı sonuç. Şuan cpu ve rami o.cladım şuan kendisini kapatmadı çözebilirsem nasıl çözdüğümü yazarım konuyu kapatırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yavuz Ağyar
Instagram
Yavuz.agyar
Twitter
YavuzAgyar
Hocam onuda denedim aynı sonuç. Şuan cpu ve rami o.cladım şuan kendisini kapatmadı çözebilirsem nasıl çözdüğümü yazarım konuyu kapatırım
Dün bu bahsettiğim olayı yaptım yaklaşık 1 2 saat kapanmadı ancak şimdi aynı şekilde yine kapanmaya başladı sebebini anlamadım ayriyeten şöyle bir sorunum daha var 4 ram slotum var anakartta iki gün öncesine kadar 3. Ve 4. Ram slotum çalışırken dün çalışmamaya başladı 3.ve 4. Slotlara ram taktığım zaman bilgisayar 3 uzun bip sesi veriyor açılmıyor

Top Bottom