DA4 sistemini alan ilk kişilerdenim. Video yayınlandıktan 5 dk sonra sipariş verdim ve hala sistemi kullanmak nasip olmadı. Çünkü itopyadan bana arızalı sistem geldi, geri gönderdim iade kabul etmeyip parçaları ayrı ayrı servislerine gönderdiler. Bir ram,ssd,ana kart arızalı olduğu için değiştirildi. Ekran kartının akıbeti belli değil ama tek bildiğimiz servis 20 iş gününü doldurup onarım vs yapmadığı için değişim/iade kararı otomatik olarak çıkmış oldu(20.01.2021) ancak itopya 4-5 gün önce zahmet edip bana ulaştı. Bugün ise distribütör firmadan yeni ekran kartı beklediklerini söylediler. Bu süre zarfında 3 defa arkadaşlarım itopya mağazasına gittiler ki üçüncü gidişleri sayesinde sistemi gönderdiler ama ekran kartı yok tabi. Bakalım ekran kartı ne zaman gelecek sevgili itopya! Bu süre zarfında THH başvurum sonuçlanmak üzere ama sonuç itibariyle online sınavlar vs bayağı mağdur ettiler. Bir mağazadan alış veriş yapmadan önce müşteri memnuniyetini araştırın fiyat sizin için ikinci planda olsun yoksa böyle kendi paranızla rezil olabilirsiniz...