Neler Yeni

KASIM 2020 DE DA4 ALIP HALA KULLANAMAMAK... TEŞEKKÜRLER İTOPYA

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Beklemek yerine 2.elden bir ekran kartı alıp onunla idare edebilirsiniz.
Ekran Kartı geldiğinde de aldığınız ekran kartını satarsınız. :)
yemin ederim bilgisayardan soğuttukları için uğraşmak bile istemiyorum. Zaten iade değişim kararı bir ay oldu çıkalı bir kere aradım elemanları boş boş konuşunca bir daha aramadım bile :(

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yemin ederim bilgisayardan soğuttukları için uğraşmak bile istemiyorum. Zaten iade değişim kararı bir ay oldu çıkalı bir kere aradım elemanları boş boş konuşunca bir daha aramadım bile :(
ilamlı icra takibi oluştur elindeki karar ile 150tl bi masrafı olucaktır söke söke alırsın :)

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Başlıkta CAPS açık olabilir.

başlıkta caps serbest diye biliyorum

Başlıkta caps açık olabilir.

Başlık yazılırken her harfi ve her kelimenin baş harfi büyük olabilir. İmla kurallarını araştır dostum. Arkadaşın konu başlığında yanlışlık yok.
Caps yasak demiş miyim hayır imla kılavuzunda başlık yazarken küçük harf kullanmak zorundasınız demiş miyim hayır. Caps kapatırsanız iyi olur demisim imla kılavuzunu araştır diyen arkadaş sen de dikkatli okumayı deneyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
EREN KESTEK
DA4 sistemini alan ilk kişilerdenim. Video yayınlandıktan 5 dk sonra sipariş verdim ve hala sistemi kullanmak nasip olmadı. Çünkü itopyadan bana arızalı sistem geldi, geri gönderdim iade kabul etmeyip parçaları ayrı ayrı servislerine gönderdiler. Bir ram,ssd,ana kart arızalı olduğu için değiştirildi. Ekran kartının akıbeti belli değil ama tek bildiğimiz servis 20 iş gününü doldurup onarım vs yapmadığı için değişim/iade kararı otomatik olarak çıkmış oldu(20.01.2021) ancak itopya 4-5 gün önce zahmet edip bana ulaştı. Bugün ise distribütör firmadan yeni ekran kartı beklediklerini söylediler. Bu süre zarfında 3 defa arkadaşlarım itopya mağazasına gittiler ki üçüncü gidişleri sayesinde sistemi gönderdiler ama ekran kartı yok tabi. Bakalım ekran kartı ne zaman gelecek sevgili itopya! Bu süre zarfında THH başvurum sonuçlanmak üzere ama sonuç itibariyle online sınavlar vs bayağı mağdur ettiler. Bir mağazadan alış veriş yapmadan önce müşteri memnuniyetini araştırın fiyat sizin için ikinci planda olsun yoksa böyle kendi paranızla rezil olabilirsiniz...
ekran kartı stoklarından olabilir (ama bence klasik ütopya)

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Caps yasak demiş miyim hayır imla kılavuzunda başlık yazarken küçük harf kullanmak zorundasınız demiş miyim hayır. Caps kapatırsanız iyi olur demisim imla kılavuzunu araştır diyen arkadaş sen de dikkatli okumayı deneyebilirsin
Caps kapatınca neden iyi olsun. Benim için büyük harf ile yazılması daha iyi hepsinin. Yazdığında yanlışlık yoksa yorum yapma.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
İmla kılavuzuna göre cümle sonuna nokta koyulur. Yazdığın cümlede virgül de kullanmalısın ki anlaşılması kolay olsun.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
İmla kılavuzuna göre cümle sonuna nokta koyulur. Yazdığın cümlede virgül de kullanmalısın ki anlaşılması kolay olsun.
Klavyede yazdığım şeye göre mi yargılamayı düşünüyorsun?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,859