Neler Yeni

Kasım Ayı'nın En İyi Hazır Sistemleri

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Jiyu
Ne kadar geri ödeme var ? Gg9 da
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 gün sonra alıcam gg9 u baska sistem cikmazsa
Geri ödeme artık yok ama yine de asus'ın kendi sitesine bir bakarsınız.
Hayırlı olsun şimdiden.
belki 36k'ya kaliteli bileşenli 4070s çıkar donanım arşivi pc hocası vs..
Ne yazık ki sadece ekran kartı odaklı sistemler yapıyorlar.
Ram ssd sonradan alınıyor olsa bile anakart kasa özelleştirsen yine fiyat artacak..

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kaan
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Jiyu

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kaan
  • Beğen

best55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Best
pc hocası 9 özelleştirince de 32-33k yapıyordu pc hocası 12 fiyatı oluyordu.
Pc hocası 12 özelleştirince de 4070s fiyatı oluyordu mesela bu https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
Bu nedenle tereddütte kalmıştım. Şimdi bu sistemlere 1k da zam geldi. Ve özelleştirmeler de zamlı
Benim sadece aklıma takılan gg9 'daki cw sorunu

senin dediğin mantık da olmaz bene o zaman 40 bin değilde 42 ye daha iyi sistem var 42 değilde 45 daha iyi sistem var onu al bütçen varsa 4070 li sistem al geç

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kaan
Benim sadece aklıma takılan gg9 'daki cw sorunu

senin dediğin mantık da olmaz bene o zaman 40 bin değilde 42 ye daha iyi sistem var 42 değilde 45 daha iyi sistem var onu al bütçen varsa 4070 li sistem al geç
bu devirde beklemek bişey ifade etmiyor benim gözümde paran varsa sistem iyise alcan şansa brakmıcan cw sorunu şansa bağlı bence

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Jiyu
Verebileceğin max bütçe ne kadar
30-35. o yüzden kafam karıştı zaten.
şimdi pc hocası 9 alsaydım vakti zamanında güzel özelleştirmeler ile 2x16 ram ile 33k yapıyordu.
Pc hocası 12 ise özelleştirmesiz 7600 işlemci ve 7800xt ekran kartı farkı ile 33k yapıyordu ama özelleştirince 38k
Şimdi ise pc hocası sistem 1x16 ram ile 33k yapıyor özelleştirince ve kasa enarmax psu kötü diyorlar.
30.000 tl benim için büyük bir para ve daha önce masaüstü sistem hiç kullanmadım. İlk sistemim olacak.
Hayal kırıklığı yaşamak ve mahçup olmamak için çok iyi araştırmak düşünmek karar vermek istedim.
Şimdi 30k'ya alabilirim ama 2-3k daha fazla verip daha geleceğe yönelik bir şey alabiliyorsam biraz daha fazla veririm diye düşündüm ama öyle öyle alamadım işte... Bazı sistemlerde kasa psu bazılarında anakart ekran kartı parçalar istediğim gibi değil , almışken tam almak istiyorum uzun yıllar götürsün istiyorum uğraşmak istemiyorum.

best55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Best
bu devirde beklemek bişey ifade etmiyor benim gözümde paran varsa sistem iyise alcan şansa brakmıcan cw sorunu şansa bağlı bence
Bende şans işi olduğunu düşünüyorum kaç aydır bakıyorum yeter yani alıp geçicem gg9 olan sistemi

şimdi pc hocası 9 alsaydım vakti zamanında güzel özelleştirmeler ile 2x16 ram ile 33k yapıyordu.
Pc hocası 12 ise özelleştirmesiz 7600 işlemci ve 7800xt ekran kartı farkı ile 33k yapıyordu ama özelleştirince 38k
Şimdi ise pc hocası sistem 1x16 ram ile 33k yapıyor özelleştirince ve kasa enarmax psu kötü diyorlar.
30.000 tl benim için büyük bir para ve daha önce masaüstü sistem hiç kullanmadım. İlk sistemim olacak.
Hayal kırıklığı yaşamak ve mahçup olmamak için çok iyi araştırmak düşünmek karar vermek istedim.
Şimdi 30k'ya alabilirim ama 2-3k daha fazla verip daha geleceğe yönelik bir şey alabiliyorsam biraz daha fazla veririm diye düşündüm ama öyle öyle alamadım işte... Bazı sistemlerde kasa psu bazılarında anakart ekran kartı parçalar istediğim gibi değil , almışken tam almak istiyorum uzun yıllar götürsün istiyorum uğraşmak istemiyorum.
Bende pc hocası 12 alcaktım zam dan sonra vazgeçtim

Bilmediğimden soruyorum bu sistem 2 k kaldırıyor 1080p monitör de dar boğaz sorunu olur mu bi yorumda görmüştüm

• Üzgün

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Jiyu
Bende şans işi olduğunu düşünüyorum kaç aydır bakıyorum yeter yani alıp geçicem gg9 olan sistemi

Bilmediğimden soruyorum bu sistem 2 k kaldırıyor 1080p monitör de dar boğaz sorunu olur mu bi yorumda görmüştüm
peki pc hocası 12 almayacaksanız ne alacaksınız ?
sistem mi bekleyecekseniz yoksa böyle bir şey mi https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kaan
Al tek tek topla
S*nerji 2x16 patriot viper venom 2x16,
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-lga1700-ddr5-micro-atx-fiyati,558063506.html
bi anakartan emin değilim toplam
35 639 yapıyyor

• Beğen

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Erdem
Herkesin beklediği kasım indirimleri malumunuz beklentilerin biraz altındaydı. Peki sizce kasım indirimlerinde belirli fiyat aralığındaki(örn: 20k-30k arası) en iyi hazır sistemler nelerdi?
Ucuzluk olarak Vatan'ın 11.11 sistemleri ama hem kalite hem fiyat bakımından kesinlikle pc hocası sistemleri derim. RTX 4070 ve RX 7800/7700 olan sistemler iyiydi.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kaan

Hocam fps oyunları işlemci ağırlık lı darboğazı hissetmessin 1080p de ama hikayeli oyunlarda az hissedersin 2k alırsan ikisinde de hissetmesin bütçen varsa 2 k al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,218
Üyeler
161,971
Son üye
GANFET
Top Bottom