Neler Yeni

Kasım Ayı'nın En İyi Hazır Sistemleri

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Jiyu
Al tek tek topla
S*nerji 2x16 patriot viper venom 2x16,
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-lga1700-ddr5-micro-atx-fiyati,558063506.html
bi anakartan emin değilim toplam
35 639 yapıyyor
Teşekkür ederim fakat tek tek toplayıp montajını yapabileceğimi hiç sanmıyorum , daha önce masaüstü sistem de kullanmadım.
Mecbur ekran kartı ve soğutucu demonte geldiği için bir şekilde onları montajlamak zorundayım ama anakart kasa vs hepsini yapabileceğimi sanmıyorum elektrik kablo vs , eve hazır gelsin ekran kartını takayım çalışsın istiyorum *-*
Diğer alacağım ekran kartı böyle bir şey olurdu https://www.akakce.com/ekran-karti/...er-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,525917378.html
ama mecbur hazır sistemlerde ne varsa o şimdilik..
O yüzden aslında anakart kasa vs güzel olsun istiyorum gerekirse ben de olan kartı satarım böyle bir şey alırım *-*
ama destekliyor mu bilmiyorum ki

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Kaan
Teşekkür ederim fakat tek tek toplayıp montajını yapabileceğimi hiç sanmıyorum , daha önce masaüstü sistem de kullanmadım.
Mecbur ekran kartı ve soğutucu demonte geldiği için bir şekilde onları montajlamak zorundayım ama anakart kasa vs hepsini yapabileceğimi sanmıyorum elektrik kablo vs , eve hazır gelsin ekran kartını takayım çalışsın istiyorum *-*
Diğer alacağım ekran kartı böyle bir şey olurdu https://www.akakce.com/ekran-karti/...er-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,525917378.html
O yüzden aslında anakart kasa vs güzel olsun istiyorum gerekirse ben de olan kartı satarım böyle bir şey alırım *-*
Yakınlarıdaki bi bilgisayarcıya gidip böyle bi planının olduğunu söylersin yardımcı olur he yoksa da ben daha napim :D

• Kızgın
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Jiyu
Yakınlarıdaki bi bilgisayarcıya gidip böyle bi planının olduğunu söylersin yardımcı olur he yoksa da ben daha napim :D
Tanıdığım güvendiğim yok , parçalarımı çalmasın değiştirmesin sonra ya da bozuk yapmasın sonra tekrar tamire gitmeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğurcan Bayraktar
Geri ödeme artık yok ama yine de asus'ın kendi sitesine bir bakarsınız.
Hayırlı olsun şimdiden.
belki 36k'ya kaliteli bileşenli 4070s çıkar donanım arşivi pc hocası vs..
Ne yazık ki sadece ekran kartı odaklı sistemler yapıyorlar.
Ram ssd sonradan alınıyor olsa bile anakart kasa özelleştirsen yine fiyat artacak..
Kaliteli bileşenli 4070s'li sistem olsaydı o paraya alırdım zaten ama yoktu.

• Üzgün
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğurcan Bayraktar
Hocam ben de ilk defa masaüstü kullanıyorum adamlar her şeyi montajlıyor ben ekstradan işlemci soğutucu yükseltmiştim onu montajlamamışlar sanırım ağır olduğu için. Termal macun sürüp soğutucuyu taktım ekran kartını taktım başka bişeye gerek kalmadı.

• Beğen

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Bu 24.999 TL idi. https://www.gaming.gen.tr/urun/3862...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Bu ise 25.999 TL idi.
Bence ikiside gayet iyi sistemdi. Bu fiyat bandında RX 7700 XT sistem bulmak imkansız gibi bir şey normalde.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Mehmetcan İvrendi
Pc hocası DDR5 12400F RTX 4060 Beyaz sistem vatan bilgisayarda 20k idi 29 kasımda.
İndirim olacak kampanya olacak diye o kadar bekledik sonuç 0
Pc hocası 9 gibi güzel sistemler bile zamlanmaya başlamış 2-3 hafta önce asus geri ödemesi ile 27k oluyordu şimdi birden 30k.
Sistem gelcek gelcek diye oyaladılar almadık şimdi sistemler pahalanıyor..
Asgari ücret artmadı , cebime giren para da artmadı. Çalışanlarınıza verdiğiniz para da artmadı.
Dolar da çok artmadı ama utanmadan ederi 30 olmayan sistemleri 35-40a satıyorlar..
Hocam O geri ödeme 10 kasımdan önce alanlar için geçerliydi yani muhtemelen geri ödemeyi alamayacaktınız çünkü GamingGenTr Tam alınması gereken tarih Yani 10 kasım bittiğinde oraya yazdı onu yoksa kimse bilmiyordu bence orda bes belli çakallık yaptılar

Son düzenleme:
  • Üzgün

Nezha

80+ Bronze
11.11 de https://forum.donanimarsivi.com/konu/5600x-rtx4060-16-499tl.1024161/ ben de orta segment kasa bekliyordum en azından ddr5 gelmedi bunu da alamadık iyi fiyattı
Mesaj otomatik birleştirildi:

tele satışla alınabiliyordu
Telefonu açmadılar ki tel ile alalım. Forumdan biri de açtılar ama mağazaya gelmeniz lazım fatura düzenlenecek falan dediler demişti. 4060ti sistem vardı ddr5, 25 lira falandı aynı gün saat 10da stoğa girdi saat 14te bitti. İndirim yapılacaksa online satışa açık olmalıydı.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
Kadir
Telefonu açmadılar ki tel ile alalım. Forumdan biri de açtılar ama mağazaya gelmeniz lazım fatura düzenlenecek falan dediler demişti. 4060ti sistem vardı ddr5, 25 lira falandı aynı gün saat 10da stoğa girdi saat 14te bitti. İndirim yapılacaksa online satışa açık olmalıydı.
Online satışa açık olmalı konusuna katılıyorum ama tele satışta da eve kargolama var ben görüşebildim ddr5 26k lık sistemin fiyatı yansımamıştı öğrenmek için aradım görüşebilmiştim

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Jiyu
Hocam ben de ilk defa masaüstü kullanıyorum adamlar her şeyi montajlıyor ben ekstradan işlemci soğutucu yükseltmiştim onu montajlamamışlar sanırım ağır olduğu için. Termal macun sürüp soğutucuyu taktım ekran kartını taktım başka bişeye gerek kalmadı.
Ekran kartı ve soğutucu demonte olarak gönderiliyor zarar vs görmemesi için siz kendiniz takıyorsunuz. öyle biliyorum
mecburiyetten bunları yapmak zorundayım ama elektrik kabloları devrelerle ilgilenme anakart ve kasa sak tök vs yapamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam O geri ödeme 10 kasımdan önce alanlar için geçerliydi yani muhtemelen geri ödemeyi alamayacaktınız çünkü GamingGenTr Tam alınması gereken tarih Yani 10 kasım bittiğinde oraya yazdı onu yoksa kimse bilmiyordu bence orda beş belli çakallık yaptılar
10 kasım üzücü bir tarih çünkü 11 kasımı bekledik idare eder şeyler vardı 29 kasımı da bekledik hiç bir şey yoktu :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğurcan Bayraktar
Ekran kartı ve soğutucu demonte olarak gönderiliyor zarar vs görmemesi için siz kendiniz takıyorsunuz. öyle biliyorum
mecburiyetten bunları yapmak zorundayım ama elektrik kabloları devrelerle ilgilenme anakart ve kasa sak tök vs yapamam
Hocam zaten öyle bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.

• Beğen
Top Bottom