- Reaksiyon skoru
- 3,654
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım Sağolİşte bunu farklı isim altında sürekli yapacaklar yıl sonuna kadar, yıl sonu öncesi elden malları çıkarmak için.
Anladım Sağolİşte bunu farklı isim altında sürekli yapacaklar yıl sonuna kadar, yıl sonu öncesi elden malları çıkarmak için.
Macbook almayi planliyorum beklemeye deger mi? Bu ay sanirsam 5k fln zam geldi daha gelmeden alayim diyorum ama acaba zam gelir mi M4 ciplere. Zaten M5 cikti.geçen yıl için o kadar da iyi değildi çok ciddi nakit sıkıntısı vardı ddr4 18k ya satıldı diye hatırlıyorum 15999 a tam hatırlayamadım. O sistemden birkaç ay önce 7500F 4060ti 8GB sistemi 22799 a sattılar o efsaneydi bence o yılın sistemiydi. Bir de bazı kişilere gönderilip bazı kişilere iptal edilen 4060 sistem var 13-14k ya satılan en iyisi oydu dediğim sistem 2025te de satılmış olabilir tam hatırlayamadım![]()
Bir ara öğrenci indirimiyle M4 ler iyi fiyata geliyordu ona bir bakın ya da kasım ayı boyunca fiyat takip edin derimMacbook almayi planliyorum beklemeye deger mi? Bu ay sanirsam 5k fln zam geldi daha gelmeden alayim diyorum ama acaba zam gelir mi M4 ciplere. Zaten M5 cikti.
Hocam, suan 69k ogrenci indirimiyle. Indirimsiz 78k civari. Gecenlerde indirimsiz 68-69k civariydi zam yedi emin olamiyorum. Sizce gene de bekleyeyim mi.Bir ara öğrenci indirimiyle M4 ler iyi fiyata geliyordu ona bir bakın ya da kasım ayı boyunca fiyat takip edin derim