Bi anda jilet elimdeyken kasimı alayim dedim ortayi alirken yanlara biraz cok kaydi nasil en hizli sekilde uzar simdilik kalemle belli olmuyor ama erkek adam kalemle cikamaz disari 1.FOTOGRAF ALDİKTAN SONRA 2.BOYADİKTAN SONRA
ya ben körüm baya dikkatli baktım anca öyle anladımBi anda jilet elimdeyken kasimı alayim dedim ortayi alirken yanlara biraz cok kaydi nasil en hizli sekilde uzar simdilik kalemle belli olmuyor ama erkek adam kalemle cikamaz disari 1.FOTOGRAF ALDİKTAN SONRA 2.BOYADİKTAN SONRA
lan yeter 4. vaka ne oğlum forumun kaşlarla derdi yeter almayın oğlumBi anda jilet elimdeyken kasimı alayim dedim ortayi alirken yanlara biraz cok kaydi nasil en hizli sekilde uzar simdilik kalemle belli olmuyor ama erkek adam kalemle cikamaz disari 1.FOTOGRAF ALDİKTAN SONRA 2.BOYADİKTAN SONRA
kaşı niye jiletle alıyonBi anda jilet elimdeyken kasimı alayim dedim ortayi alirken yanlara biraz cok kaydi nasil en hizli sekilde uzar simdilik kalemle belli olmuyor ama erkek adam kalemle cikamaz disari 1.FOTOGRAF ALDİKTAN SONRA 2.BOYADİKTAN SONRA
Uzatamazsın. Kalemle çiz.ya gencler bos bos rollenmeyin nasil uzatacagimi soyluyorum yardim edin