kaspersky kendim esetten geçtim eset en hafif antidir pcyi yormaz. kaspersky geçtim aynı hafifliği hissediyorum pc yi yormuyor öncedendi o pcyi yormaları.ben o kadar program kullandım en kalite bana göre gridin-soft antimalware kardo üstüne tanımam
pc yormasından değil kardom virüs bulma konusunda diyorum. gridin sana sormadan ne var ne yoksa siliyor ve internetini anlık olarak tarıyor direkt. kısaca benim için fav ve mükkaspersky kendim esetten geçtim eset en hafif antidir pcyi yormaz. kaspersky geçtim aynı hafifliği hissediyorum pc yi yormuyor öncedendi o pcyi yormaları.
Norton bencesizce hangisi daha etkili pc ye yük olmasın diye birini kullanmak istiyorum sizce hangisi
kaspersky ile tarattım virüs çıkmadı malwarebytes ile tarattım iki tane virüs çıktı anlık antivirüs için kaspersky arada bi taratmak için malwarebytes kullan bence ben öyle yapıcam2 yıldır kaspersky kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
sizce hangisi daha etkili pc ye yük olmasın diye birini kullanmak istiyorum sizce hangisi