hocam burası kendi sitesi galiba temizdir değil mi? https://codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htmKaldırdım dostum.
Malwarebytes ta var bende bunu da kurayım mı? Yoksa sadece setup olarak kalıp (malwarebytes ta öyle) bir virüs geldiğinde güvenli modda mı başlatıp temizleyeyim?Anti-virüs değil, removal tool. Yani kaldırma aracı. Removal tool yazılımları sistemi zararlı yazılımlara karşı tararlar, eğer bir zararlı bulunursa karantinaya alırlar, removal tool'lar sadece tarama ve temizleme içindir.
Zaten kurulu değil sadece setup olarak duruyor. Virüs bulaşırsa pc yi güvenli modda başlatıp kurup öyle virüsü temizlemeyi düşünüyorum.MalwareBytes kurmaya bence gerek yok. Kaspersky Removal Tool yeterli olacaktır, MalwareBytes kurup sistemi yormanın manası yok.
Removal tool diyorum Özgür. Bu bir anti-virüs değil, sadece sistemi tarıyor zararlı bulunursa karantinaya almak isteyip istemediğini soruyor. Karantinaya aldıktan sonra da kendin karantinaya girip temizleyebiliyorsun.normal gundelık bır bılgısayar da sadece bunu kullanmak yeterlı mı antıvurıs olarak wındows defender var ne dersin
yok bunu kullanıyım antıvurıs olarak da wındows defender var bunlar yeterlı mı dıye sordum baska alternatıfe gerek yok yanıRemoval tool diyorum Özgür. Bu bir anti-virüs değil, sadece sistemi tarıyor zararlı bulunursa karantinaya almak isteyip istemediğini soruyor. Karantinaya aldıktan sonra da kendin karantinaya girip temizleyebiliyorsun.
Kullanıp kullanmamak sana kalmış. Removal tool yazılımları AV'lerin veya anti-malware'ların bulamadıklarını bulabilirler.yok bunu kullanıyım antıvurıs olarak da wındows defender var bunlar yeterlı mı dıye sordum baska alternatıfe gerek yok yanı
Teşekkürler.Kullanıp kullanmamak sana kalmış. Removal tool yazılımları AV'lerin veya anti-malware'ların bulamadıklarını bulabilirler.