ben gelirimson 1 beyler premium paket 33 TL 19 kişi olduk
arkadaşlar @Blackstein 'nin 20 kişilik listesine katıldım ancak vpn 300mb diyor bunu nasıl çözzeriz
Alacaksan katılayımkaspersky ile iletişime geçtim. sadece satın alanınki sınırsız, kalan 19 hesabınki 300 mb. sadece vpn için indirim talep ett,m. 1 yıllık 5 cihaz %40 indirim veriyor. 140 TL'ye geliyor
ben katılırım 1arkadaşlar konu eski lakin kaspersky da yine efsane cuma indirimleri var. bu konu üzerinden daha önceden 20 kişi birleşip 2 senelik almıştık. Düşünen olursa 5 - 10 veya 20 kişi yine alabiliriz düşüncesindeyim. 20 kişilik alırsak 2 yıl 1500 TL ye geliyor. buda kişi başı 75 TL yapar. Fikriniz düşünceniz var ise ben yine ödemeyi yaparım önden
hocam ben yabancıyım bu konulara nasıl olacak kod mu gelecek bize yoksa sizin gmail üzerinden mi kullanılacakarkadaşlar konu eski lakin kaspersky da yine efsane cuma indirimleri var. bu konu üzerinden daha önceden 20 kişi birleşip 2 senelik almıştık. Düşünen olursa 5 - 10 veya 20 kişi yine alabiliriz düşüncesindeyim. 20 kişilik alırsak 2 yıl 1300 TL ye geliyor extra kod girdim. buda kişi başı 65 TL yapar. Fikriniz düşünceniz var ise ben yine ödemeyi yaparım önden
evet kod vereceğim aktif ediyorsunuz 2 yıl kullanıyorsunuzhocam ben yabancıyım bu konulara nasıl olacak kod mu gelecek bize yoksa sizin gmail üzerinden mi kullanılacak
hocam hemen mi başlanıyor yani benim bir senelik var ama free olanevet kod vereceğim aktif ediyorsunuz 2 yıl kullanıyorsunuz