İngilizce olması bir fark ettirmiyor sadece virgül ve enter tuşu biraz farklı gelebilir onun dışında türkçe yazabiliyorsunuz tabi tuşların yerini ezbere biliyorsanız hiç bir fark olmaz.Belki ama büyük ihtimalle gamakay mk61 önereceksiniz İngilizce ve küçük olmasını tercih etmiyorum.
Link atma şansınız var mı?İngilizce olması bir fark ettirmiyor sadece virgül ve enter tuşu biraz farklı gelebilir onun dışında türkçe yazabiliyorsunuz tabi tuşların yerini ezbere biliyorsanız hiç bir fark olmaz.
Bende 301 TL gözüküyor doğru muOlabiliyor evet, tavsiyem biraz bütçenizi yükseltip bunu almak.
OMEN by HP Encoder Klavye, Kablolu, Kırmızı, 6YW76AA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OMEN by HP Encoder Klavye, Kablolu, Kırmızı, 6YW76AA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sipariş verdim bile ayrıca sensör ve özellikle kablosunu beğendim kaygan bir kablosu varmış.Ben şuan katar pro kullanıyorum soruları varsa alabilirim ve öneririmde xt sini almana bence gerek yok 150 liraya vardı onu alabilirsin
Hayır 588 tl.Bende 301 TL gözüküyor doğru mu
Tüh be 301 sanmıştımSipariş verdim bile ayrıca sensör ve özellikle kablosunu beğendim kaygan bir kablosu varmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır 588 TL.
O senin dediğin normal fiyattan kar ın.
Gateron optical switch varLink atma şansınız var mı?
Tvsiye ettiğniz klavye hangi switchi kullanıyor?
Ayrıca özür dilerim numpad yazmayı unutmuşum o da önemli.
301TL yazan yer yapılan indirimBende 301 TL gözüküyor doğru mu
Eğer 480 tl ise alırım.Gateron optical switch var
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$52.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...www.banggood.com
Numpadi nerelerde kullanıyorsunuz, ben hiç farklılık hissetmedim numpadsiz klavyede işimi görüyor her şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
301TL yazan yer yapılan indirim
Cherryden bile iyi denebilir, yay sesi hiç duyulmuyor yellow switchteEğer 480 TL ise alırım.
O switch markasını hiç duymadım kaliteli midir?
Türkçe olması evet daha iyi fakat ingilizce alsanızda yabancılık çekmezsiniz, keycaplerde türkçe karakterler yok fakat türkçe yazılabiliyor sadece enter tuşu küçük ve virgülün yeri enterın üstünde bunlar dışında yazışınızda yabancılık çekmezsinizŞuan benim için tek sıkıntısı Türkçe olmaması
Çok kararsızım.