Neler Yeni

KATLANIR BİSİKLETLE OTOBÜSE BİNMEK

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf ÇAKIR
Arkadaş başlıktada yazdığı gibi bir sorum var katlanır bisikletim var benim ve Ankara'ya gitmem gerekiyor birkaç hafta sonra. Bursa'da yaşıyorum terminalden binerken şehirlerarası otobüse katlanır bisikletimi katlayıp koysam sorun çıkartırlar mı acaba? nede olsa katlanıyor kapladığı alan küçülüyor bunun için ücret alma durumu olurmu veya nasıl olur bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
berkay
parasıyla tabi ki taşıyanlar var
600cc motor taşıtmıştık otobüse

BabaVoss7

80+ Silver
Koy bi çuvala at bişey olmaz. Kim neler neler taşıyor. Normal boyut değilse olur bence

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Berk
Arkadaş başlıktada yazdığı gibi bir sorum var katlanır bisikletim var benim ve Ankara'ya gitmem gerekiyor birkaç hafta sonra. Bursa'da yaşıyorum terminalden binerken şehirlerarası otobüse katlanır bisikletimi katlayıp koysam sorun çıkartırlar mı acaba? nede olsa katlanıyor kapladığı alan küçülüyor bunun için ücret alma durumu olurmu veya nasıl olur bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻
büyük boy valizin varsa içine koy az da eşya götürürsen sorun olmaz aksi halde bilet almadan önce durumu konuş burdan ne desek sana boş şuan

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf ÇAKIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muavinlere az bi para verirsen rahatça götürürsün diğer türlüsünü bilemedim boş yapabilirler kişisine bağlı olarak

parasıyla tabi ki taşıyanlar var
600cc motor taşıtmıştık otobüse

Koy bi çuvala at bişey olmaz. Kim neler neler taşıyor. Normal boyut değilse olur bence

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yani bu model bisikletin videosunda adam bisikleti koyup götürüyordu ama işte her firma her insan aynı olmaz diye düşündüm o yüzden sorayım dedim.
Bisikletinde boyutu böyle yani fotoğraftan pek belli olmaz ama yinede koyayım;
Modeli Carraro Flexi 121
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük boy valizin varsa içine koy az da eşya götürürsen sorun olmaz aksi halde bilet almadan önce durumu konuş burdan ne desek sana boş şuan
O kadar valize sığar mı sanmam hocam :D

Ekler

• IMG_20241110_151108.jpg
    IMG_20241110_151108.jpg
    2.6 MB · Hit: 39
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
ömer faruk
valizle uğraşma sen güzelce sor zaten her türlü yardımcı olurlar sadece para isteyebilir sen de verirsin bi şeyler

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf ÇAKIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valizle uğraşma sen güzelce sor zaten her türlü yardımcı olurlar sadece para isteyebilir sen de verirsin bi şeyler
evet katılıyorum valiz işi sıkıntı artık rica edicem gitmeden önce de arar sorarım otobüs şirketini falan olursa olur eyvallah

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
berkay
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yani bu model bisikletin videosunda adam bisikleti koyup götürüyordu ama işte her firma her insan aynı olmaz diye düşündüm o yüzden sorayım dedim.
Modeli Carraro Flexi 121

bavul sayılır hocam ufakmış

1905

80+ Silver
Modeli Carraro Flexi 121

bilindik bi firmadan alın hiçbişey olmaz. küçücük bir şey hocam 5 çuvalla binen oluyor. köşeye bir yere sığdırırlar.

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf ÇAKIR
bilindik bi firmadan alın hiçbişey olmaz. küçücük bir şey hocam 5 çuvalla binen oluyor. köşeye bir yere sığdırırlar.
Haklısınız hocam öyle yaparım o zaman teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Top Bottom