Kaval kemiğim kırıldı

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Arkadaşlar bacağım daki kaval kemiği ve yanındaki ince kemik çapraz şekilde araba ezmedi sonucunda kırıldı yaşım 17 yaklaşıl 1 ay 6 gündür yatıyorum ve hala iyileşmedi daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu pazartesi günü çektiğim röntgenler bunlar doktorum bana yaşından dolayı ameliyat tan kurtuldun dedi 1 ay daha alçıda kalacak dedi ve bu kırk açık yaralı kırk tı yani derimde 1 cm lik bide yara açtı oraya da 6 dikiş atıldı dikişler de alındı

Ekler

• IMG_6476.webp
    IMG_6476.webp
    99.4 KB · Hit: 98
  • IMG_6477.webp
    IMG_6477.webp
    105.5 KB · Hit: 97
Sabah 1 bardak süt
Kahvaltıda bol peynir kaşar.
Akşam uyumadan 1 kase yogurt

Balık seviyorsan sardalya balığı kılçığıyla ye. (kg 100tl)

D-COLEFOR 20.000 I.U. eczaneden alın (150 tl falandı.)
Haftada 1 yemekten sonra kullan (hiç zararı yok fazla gelirse fazlası idrarla atılıyor zaten. ama fazla gelmez.)
Gündüz kullan Öğle yemeği sonrası yağlı yemeklerden sonra iyi olur.

Etli yemekler iyi olur mümkünse kırmızı et beyaz et
Nohut , fasulye
Dolmalık biber, maydanoz brokoli ıspanak
Günde 1-2 yumurta. (Haşlansın sarısı tam pişsin.)

Çay kahve içme.
Kola kesinlikle içme.
Sigara kesinlikle içme iyileşmeyi ciddi şekilde yavaşlatır.
Aşırı Şekerli yiyeceklerden 1-2 ay uzak dur.

Özet geçiyorum.

Günlük

sabah 1 bardak süt.
kahvaltıda bol peynir kaşar.
1-2 tane haşlanmış yumurta sarısı tam pişsin.
Akşam 1 kase yoğurt uyumadan önce.

Çay kahve sigara aşırı şekerli gıdalar kesinlikle yok 1-2 ay. Uymazsan ameliyata kadar yolu var.

Öğlen akşam ne varsa yersin işte mümkün olduğu kadar
Çorba olur kırmızı mercimek.
Et suyu çorbası olur.
Tavuk çorbası olur.

Nohut fasulye.
Etli sebzeli yemekler olur.

Hafta da 1 kere 20.000 uı d vitamini.

Kabak çekirdeği ye.

Bunları uygula 1 ay sonra birşeyin kalmaz geçmiş olsun.

Sabah 1 bardak süt

Haftada 1 yemekten sonra kullan (hiç zararı yok fazla gelirse fazlası idrarla atılıyor zaten. ama fazla gelmez.)

Nohut , fasulye

Çay kahve içme.
Kola kesinlikle içme.

Özet geçiyorum.

Günlük

sabah 1 bardak süt.

Çay kahve sigara aşırı şekerli gıdalar kesinlikle yok 1-2 ay. Uymazsan ameliyata kadar yolu var.

Et suyu çorbası olur.
Tavuk çorbası olur.

Nohut fasulye.

Kabak çekirdeği ye.

Ben kahvaltıda çoğunlukla dışardan full kelle paça çorbası içiyorum o zmn cafein ve asitli içecekleri de kesiyorum peki kolajen kullanayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabah 1 bardak süt

Nohut , fasulye

Çay kahve içme.
Kola kesinlikle içme.

Özet geçiyorum.

Günlük

sabah 1 bardak süt.

Et suyu çorbası olur.
Tavuk çorbası olur.

Nohut fasulye.

Kabak çekirdeği ye.

Valla hocam dediklerinizi yapacam biran önce iyileşmek istiyorum çünkü bacağım tam alçıda kalçama kadar alçı var artık istemsizce kaslar dan dolayı heralde bacağım kendi kendine kıpırdıyor oynuyor

Geçmiş olsun. Kırılması en zor kemiklerden biridir. Üzerine fazla basma, doktor ne kadar alçıda kalacak derse o kadar kalacaktır acele etme. Kırılması zor olmasından dolayı kaynaması da zordur.

Geçmiş olsun. Kırılması en zor kemiklerden biridir. Üzerine fazla basma, doktor ne kadar alçıda kalacak derse o kadar kalacaktır acele etme. Kırılması zor olmasından dolayı kaynaması da zordur.
Teşekkür ederim 6-8 hafta arası dedi ama bilmiyorum alçıda kalması zor değilde sürekli yatmak insanı aşırı yoruyor

6-8 hafta gayet doğal bir süre. 4 kere kolum kırıldı, 4ünde de 1.5 ay alçıda kaldı.
Kol da çok zor ama ayak ayrı bi zor hocam PC başına otursam dert tasa kalmayacak ta bügün bi oturmaya çalışacak

6-8 hafta gayet doğal bir süre. 4 kere kolum kırıldı, 4ünde de 1.5 ay alçıda kaldı.
Bide hocam bu bana çarpan şahıs benim kuzenimin arkadaşı ona şaka yapacakken gelip bana çarptı arabayla ehliyeti fln da yok şikayetçi oldum ama bunun sonucu ne olur yada mahkeme kaç ay da sonuçlanır bilginiz varmı

Kol da çok zor ama ayak ayrı bi zor hocam PC başına otursam dert tasa kalmayacak ta bügün bi oturmaya çalışacak

Bide hocam bu bana çarpan şahıs benim kuzenimin arkadaşı ona şaka yapacakken gelip bana çarptı arabayla ehliyeti fln da yok şikayetçi oldum ama bunun sonucu ne olur yada mahkeme kaç ay da sonuçlanır bilginiz varmı
mantıken sizin kazanmanız lazım hocam davayı ehliyeti olmayan birisi size çarpmış ve bacağınızı kırmış cezasız kalmaması lazım umarım hızlıca iyileşirsiniz hocam geçmiş olsun

mantıken sizin kazanmanız lazım hocam davayı ehliyeti olmayan birisi size çarpmış ve bacağınızı kırmış cezasız kalmaması lazım umarım hızlıca iyileşirsiniz hocam geçmiş olsun
Teşekkür ederim çok sağolun

Davanın başlaması uzun sürebilir bulunduğun yere göre. Benim hakaret davam vardı başlaması 5 ay sürdü. Eğer sağdan soldan kamera kayıtları falan varsa 2-3 görüşmede hallolur dava ve maddi ve manevi tazminat davası da açabilirsin verilecek cezanın yanında. Yani her türlü sen kazanacaksın, karşı tarafa vereceğin ceza da sana kalmış gibi bir şey. Belirlediğin miktardan sonra araya arabulucular girecek orta yolu bulmaya çalışacaklar. Sen olayı direttiğin taktirde biraz daha uzar ama istediğin rakamı alabilirsin.

Davanın başlaması uzun sürebilir bulunduğun yere göre. Benim hakaret davam vardı başlaması 5 ay sürdü. Eğer sağdan soldan kamera kayıtları falan varsa 2-3 görüşmede hallolur dava ve maddi ve manevi tazminat davası da açabilirsin verilecek cezanın yanında. Yani her türlü sen kazanacaksın, karşı tarafa vereceğin ceza da sana kalmış gibi bir şey. Belirlediğin miktardan sonra araya arabulucular girecek orta yolu bulmaya çalışacaklar. Sen olayı direttiğin taktirde biraz daha uzar ama istediğin rakamı alabilirsin.
Anladım teşekkür ederim aslında ilk başta dava etmeyecektim ama bi kere bile arayıp sormadılar benim de yaşadığım zorluklar ortada dava etme kararı verdim

Anladım teşekkür ederim aslında ilk başta dava etmeyecektim ama bi kere bile arayıp sormadılar benim de yaşadığım zorluklar ortada dava etme kararı verdim

Hak etmişler kardeşim boşver. Fazla bir şey olmamış en azından. Allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi. Kırık ile yırtmışsın. Bundan sonra avukatlarınla beraber takılırsın artık. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,429
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri