Aman regeditle uğraşma mavi ekran verir ugrasmabilgisayarımde reset atma sorunu var önerilerden birisi de kayıt defteriyle alakalı ne yapmam gerek kayıt defteri nedir ne yapmalıyım
ama yeni aldığım sistem reset atıyor ve sorunun tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorum tek bildiğim ısınma kaynaklı olmadığı çok çaresizim yeni sistem ve reset atıyor alalı 1 hafta bile olmadıAman regeditle uğraşma mavi ekran verir ugrasma
Resettmiama yeni aldığım sistem reset atıyor ve sorunun tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorum tek bildiğim ısınma kaynaklı olmadığı çok çaresizim yeni sistem ve reset atıyor alalı 1 hafta bile olmadı
Format at reis değişen olmazsa bana.mesaj atResettmi
yarın birde format atacağım nasıl mesaj atılacağını bilmiyorum ama büyük ihtimalle yarın yeni bir konu açarım çok taktım kafayı yeni sistem ce ne yapacağımı bilmiyorum yine de sağol kralResettmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Format at reis değişen olmazsa bana.mesaj at
Tmm reis format at yine olursa sana yardım edicemyarın birde format atacağım nasıl mesaj atılacağını bilmiyorum ama büyük ihtimalle yarın yeni bir konu açarım çok taktım kafayı yeni sistem ce ne yapacağımı bilmiyorum yine de sağol kral