Neler Yeni

Kayıtsız s23 Ultra mı Yoksa 2. el iPhone 13 128 mi ?

noowbie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Harun Emre ALTUN
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Telefon alma ihtiyacım oluştu ve uzun zamandır bakmadığım piyasaya bakmış bulunmaktayım durumlar vahim. Bütçe olarak kafa kafaya geliyor başlıkta sorduğum iki model. Kayıtsız telefon konusunda çekincem var. Kayıtsız 1 sene kadar kullanılıyor sanırım ama sonra İMEİ atmak gerekiyormuş. iPhone da böyle bir durum olmadığı için direkt TR cihazı düşünüyorum ama o da 2-3k fazla Yurtdışı s23u dan. Aranızda kayıtsız cihaz kullanan sorun yaşayan/yaşamayan var ise tavsiyeler almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
S23 Ultra tercih ederim.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
s23 ultra

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eymen Ada Yeşiltepe
İphone almanı öneririm imei ye belli olmaz satmakta sıkıntı yaşarsın iphone su gibi satılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Telefon alma ihtiyacım oluştu ve uzun zamandır bakmadığım piyasaya bakmış bulunmaktayım durumlar vahim. Bütçe olarak kafa kafaya geliyor başlıkta sorduğum iki model. Kayıtsız telefon konusunda çekincem var. Kayıtsız 1 sene kadar kullanılıyor sanırım ama sonra İMEİ atmak gerekiyormuş. iPhone da böyle bir durum olmadığı için direkt TR cihazı düşünüyorum ama o da 2-3k fazla Yurtdışı s23u dan. Aranızda kayıtsız cihaz kullanan sorun yaşayan/yaşamayan var ise tavsiyeler almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Bana kalırsa iphone 13 tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Batuhan Koyuncu
Ne kadara alacaksın s23 ü

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Eger satma planlarin yoksa servser kayitli (yd) s23u. Eger yok ben satarim kisa sure icinde degisirim model dersen 13. Ama 13le s23u arasinda daglar kadar fark var

noowbie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Harun Emre ALTUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eger satma planlarin yoksa servser kayitli (yd) s23u. Eger yok ben satarim kisa sure icinde degisirim model dersen 13. Ama 13le s23u arasinda daglar kadar fark var
Bu zamana kadar hiç satmak amaçlı telefon almadım. ikinci eli önemli değil elimde kalsın yeter. İmei de sorun olmuyorsa s23u alacağım.

noowbie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Harun Emre ALTUN
Server kayıt yaparsın senin olur telefon.
Sadece bu kayıt, imei işlerinde bir sorun oluyor mu bu tek çekincem. Uzun zamandır kullananlar da mevcut etrafımda öneriyorlar.

noowbie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Harun Emre ALTUN
Hayır. Araştırırsan forumda da konusu mevcut. Arkadaş tecrübelerini palaşmıştı.
Teşekkür ederim. Biraz araştırayım. Hatırlıyorsanız konuyu link paylaşma şansınız var mıdır ?

Top Bottom