Bakarken parçasını bulamadım.Kayo ts 90 cross motoru önerir misiniz vites hakkında bilgi falan verir misiniz 1.65 boya olur mu
Ben görmüştüm birisi 100kg 1.80 boyla biniyorduboy konusuna gelirsek 165 falan olmaz. ideali 110 1.20 civarı çocuklar için uygundur.
1.90'da biner 2.00MT biri de biner. bu sorun değil. sorun olan motosikletin kimler için üretildiği taşıma kapasitesi vb.Ben görmüştüm birisi 100kg 1.80 boyla biniyordu
endro markette ve resmi dist'te mevcut. belirli yıl yedek parça bulundurma yada sağlama zorunluluğu var kanunen o yüzden almak isterse parça bulur. elde yoksa da yd'dan gelirBakarken parçasını bulamadım.
Çocuk değilsen eğer benim tavsiyem bu motosiklet sana uygun değil.Ben 40 kg 1.65 boyla binsem bu sorunlar olur mu
Benim oğlum küçük oğlum binecek 35kg 1.50 boyu var ona olur muendro markette ve resmi dist'te mevcut. belirli yıl yedek parça bulundurma yada sağlama zorunluluğu var kanunen o yüzden almak isterse parça bulur. elde yoksa da yd'dan gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çocuk değilsen eğer benim tavsiyem bu motosiklet sana uygun değil.
ona uygun olur 35kg normal bu almak istediğin motorun ağırlığı 56 kilo civarı. ( benzinsiz hali ) gayet performanslı kullanır.Benim oğlum küçük oğlum binecek 35kg 1.50 boyu var ona olur mu
Siz taşıma ve boy kapasitesini ortalama olarak söyler misiniz bide max kaç km hıza çıkıyorona uygun olur 35kg normal bu almak istediğin motorun ağırlığı 56 kilo civarı. ( benzinsiz hali ) gayet performanslı kullanır.