Öneri Kayo ts 90 cross motor

süatü

80+
Reaksiyon skoru
3
Kayo ts 90 cross motoru önerir misiniz vites hakkında bilgi falan verir misiniz 1.65 boya olur mu

yarı otomatik el marşı ile çalışan çocuk endrosu.

boy konusuna gelirsek 165 falan olmaz. ideali 110 1.20 civarı çocuklar için uygundur.

Ben görmüştüm birisi 100kg 1.80 boyla biniyordu
1.90'da biner 2.00MT biri de biner. bu sorun değil. sorun olan motosikletin kimler için üretildiği taşıma kapasitesi vb.
sende binersin ama ön amotisörleri bi süre sonra patlatırsın. şasesinde sorunlar çıkar ( eğilme bükülme zamanla ) balatalar aşırı ısınır ( yüksek yükten dolayı ) fren hortumları zarar görebilir. zincir salma yapar ( yüksek yük ) motor bloğu kendi kendini bitirir ( yüksek yük )

özetle taşıma kapasitesinin dışında yetişkinler için hem güvenli değil hem uygun değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca not düşeyim ön farı yok sinyali yok stop lambası yok plaka takamazsın trafiğe çıkamazsın araca yükleyip trafiğe kapalı alanlarda kullanabilirsin.

Ben 40 kg 1.65 boyla binsem bu sorunlar olur mu

Bakarken parçasını bulamadım.
endro markette ve resmi dist'te mevcut. belirli yıl yedek parça bulundurma yada sağlama zorunluluğu var kanunen o yüzden almak isterse parça bulur. elde yoksa da yd'dan gelir

Ben 40 kg 1.65 boyla binsem bu sorunlar olur mu
Çocuk değilsen eğer benim tavsiyem bu motosiklet sana uygun değil.

endro markette ve resmi dist'te mevcut. belirli yıl yedek parça bulundurma yada sağlama zorunluluğu var kanunen o yüzden almak isterse parça bulur. elde yoksa da yd'dan gelir

Çocuk değilsen eğer benim tavsiyem bu motosiklet sana uygun değil.
Benim oğlum küçük oğlum binecek 35kg 1.50 boyu var ona olur mu

Benim oğlum küçük oğlum binecek 35kg 1.50 boyu var ona olur mu
ona uygun olur 35kg normal bu almak istediğin motorun ağırlığı 56 kilo civarı. ( benzinsiz hali ) gayet performanslı kullanır.

ortalama bir şey söyleyemem her marka modelin farklı. siz bütçenizi çocuğun yaşını kilosunu boyunu ve motosiklette ki aradığınız özellikleri yazın. daha net tavsiyeler ortaya çıkar.

Geri