Neler Yeni

Yardım Kaza yaptım kusurlu gözüktüm ve benden para aldılar

En İyi Cevap
3
cana bir zarar gelmedi Allah'a şükür. bizim arba 1992 model broadway karşı taraf 2022 model duster olduğu için masraf fln çok sıkıntı oldu :D bu konuda bilgiil olsam hayatta vermezdim para da işte vermiş olduk.
Olsun dostum candan kıymetli değil, paranıda söke söke alırsın. Öğrenmiş oldun yapacak bir şey yok.

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
30k lik ne hasarıymış o öyle
sol önden çarpıştık benim arabamda 1000tllik masraf bile olmadı yaptırdım. karşı tarafın arabası 2022 model duster olduğundan sıfır parça fln takıcaklarmış. bende anlamadım 30 bin tl nasıl tutar diye düşünüyorum yani.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
cana bir zarar gelmedi Allah'a şükür. bizim arba 1992 model broadway karşı taraf 2022 model duster olduğu için masraf fln çok sıkıntı oldu :D bu konuda bilgiil olsam hayatta vermezdim para da işte vermiş olduk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

karşı tarafla iletişim kurmaya çalışıcam artık. eğer hala daha umursamazsa dava etmek zorunda kalıcam maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer karşı taraf tavrını değiştirmezde o yola başvurucam artık.
Yaş kaç? Kaza resimi vs var mı?
Ek olarak bankayı arayıp belki bloke koydurabilirsin

WhoCares

80+ Gold
sol önden çarpıştık benim arabamda 1000tllik masraf bile olmadı yaptırdım. karşı tarafın arabası 2022 model duster olduğundan sıfır parça fln takıcaklarmış. bende anlamadım 30 bin TL nasıl tutar diye düşünüyorum yani.
foto eklermisin sana zahmet bakalım neymış bu 30klik hasar

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
yaşım 45 kaza resmi fln var. her şey var.
Merak ettim resim atabilir misiniz? sizde 1000 olup onlarda 30000 olanı merak ettim açıkcası.
Bankanızı arayın kredi kartımdan fazla para çekilmiş taksitli olarak. Adamlar iptal etmiyor bloke koyar mısınız dolandırıldım dikkat etmedim vs derseniz bloke koyulabilir paraya

ExploiT

80+ Bronze
Arkadaşlar hemen her şeyi kabul etmeyin. Kaza yaptıysanız çekin fotoğrafları videoları tutanak tutturun. Karşı taraf ısrarcıysa polis çağır yada ben çağırayım diyebilirsiniz. Baktınız ortada bir kaza bırakın sigorta firmalarınız kapışsın sizin yerinize. Siz tutanağınızı tutun gerekirse polise haber verin.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam Geçmiş olsun daciaların parçalarıda ucuz siz mercedese bmwye renaulta denk gelmemişsiniz iyi olmuş bizde aralık ayında bizim linea ile yaptık karşı taraf %100 kusurlu bizim ön tampon farlar (dahası vardı ama hatırlamıyorum detayını önden vurduk karşı tarafın arka aks kırıldı) 23 bin tl tuttu hepsi (ön taraf baya gitmişti tamponun kendisi ve kaput harici herşeyi sipariş ettik

En İyi Cevap
3
Hocam bu arada üstte yazdıklarım ek olarak kazadan sonra karşıdakinin ehliyet ve ruhsatınıda hemen isteyip çekmiştik. Zaten bunlar bilinir ama sonrada okuyanlar için yazmak istedim.
Bankanızı arayın kredi kartımdan fazla para çekilmiş taksitli olarak. Adamlar iptal etmiyor bloke koyar mısınız dolandırıldım dikkat etmedim vs derseniz bloke koyulabilir paraya
Şunu kesin yapın hocam üstte ben de yazmıştım.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,831
Üyeler
165,595
Son üye