Şeridimde İlerlerken Beyaz Aracın şeridinde park edilmiş araç vardı direksiyonu kırdı bana çarptıbu acıdan bişey anlasımıyor olayı anlatır mısınız birde sokagın konumunu atarsanız detaylı bilgi verebilirim. ftografta ki konuma bakarak büyük kusur ticari de cıkar gibi duruyor
E cevap belli değilmiŞeridimde İlerlerken Beyaz Aracın şeridinde park edilmiş araç vardı direksiyonu kırdı bana çarptı
tutanağa da bu şekilde yazıp cizdiyseniz karsı taraf hatalı cıkar zaten. ama tutanakta ki anlatılan çok önemliŞeridimde İlerlerken Beyaz Aracın şeridinde park edilmiş araç vardı direksiyonu kırdı bana çarptı
şeridinde ilerliyorsan karşı taraf senin şeridine kırıp hamle yaptı ise ve kaza bu şekilde gerçekleşti ise tam kusurlu verirler karşı tarafa.Şeridimde İlerlerken Beyaz Aracın şeridinde park edilmiş araç vardı direksiyonu kırdı bana çarptı
Belli motorcu hatalıE cevap belli değilmi
Zaten Öyle Şeridimdeyim Ben Beyaz Araç Capraz Zaten Net Belli Ama Belli Olmuyor Tabi Süprüzlerle Dolu Bir Ülkedeyizşeridinde ilerliyorsan karşı taraf senin şeridine kırıp hamle yaptı ise ve kaza bu şekilde gerçekleşti ise tam kusurlu verirler karşı tarafa.
şerit ihlali yoksa karşı taraf ani hamle yapıp sizin şeridinizde vurduysa tam kusur karşının fakat ani olmadan şeridinize geçip sizin de kurtarma şansınız var ise tam kusur vermez. Duruma itiraz ediyorsa tutanak tutun polis çağırın.Şeridimde İlerlerken Beyaz Aracın şeridinde park edilmiş araç vardı direksiyonu kırdı bana çarptı