Kılıcın yoksa nası kesicen dostum ben o kısımda çok zorlandım (oyunun en zorlu kısmı bence) yay + kılıç kombo yaptım 20-30 dk sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam ve doğru yerden bahsediyorsak.AVLANMALI BÖLÜMDEYİM KILICIM BİLE YOK NASIL GEÇERİM?
Mesaj otomatik birleştirildi:
YARDIM
EVET ben bilmiyodum zor olduğunu bir tek sopa var okum da kalmadı ne yapıcam ?Kılıcın yoksa nası kesicen dostum ben o kısımda çok zorlandım (oyunun en zorlu kısmı bence) yay + kılıç kombo yaptım 20-30 dk sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam ve doğru yerden bahsediyorsak.
Sopayla kesemezsin dostum bilmiyorum yani önceki saveleri yükleyebilirsin. Ha bir de kılıcın nasıl yok oyunun başından beri dandik de olsa kılıcın oluyor, ful sattın mı naptın?EVET ben bilmiyodum zor olduğunu bir tek sopa var okum da kalmadı ne yapıcam ?
yok satmadım şu hans caponla kavga ettiğimiz görev var ya ordan kalan sopa var ve save i geri yüklesem kılıç mılıç alsam öteki save e gelir mi?Sopayla kesemezsin dostum bilmiyorum yani önceki saveleri yükleyebilirsin. Ha bir de kılıcın nasıl yok oyunun başından beri dandik de olsa kılıcın oluyor, ful sattın mı naptın?
yok oraya gelmez paralel evren mi zaman makinası mı bu bi save de yaptıkların diğer save'i etkilesin hacıyok satmadım şu hans caponla kavga ettiğimiz görev var ya ordan kalan sopa var ve save i geri yüklesem kılıç mılıç alsam öteki save e gelir mi?