Mehmet Altay
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Mersin Akdeniz Mesudiye mahallesi veya civarında, bulana 1500₺ vercem
0537 218 47 52
hocam kedi bizim mahallede dolaşiyor yemegini falan veriyoruz isterseniz getireyim (!)Alıntıyı görüntüle
Mersin Akdeniz Mesudiye mahallesi veya civarında, bulana 1500₺ vercem
0537 218 47 52
Ara benihocam kedi bizim mahallede dolaşiyor yemegini falan veriyoruz isterseniz getireyim (!)
aynen kokuyu tanıyorKedi kumunu kapının önüne koyabilirsiniz. Kendi kumuna alışkın olduğu için kuma gelir. Daha önce arkadaşın kedisini kumda bulmuştuk
Çok tatlıymış pofuduk ya üzüldüm umarım bulunur.4 saat oldu, kapıyı açık bıraktık, umudumuz Allah artık
Aşırı merkezi bir yerde oturuyorum, yani mahallede çok kedi var, sizce yinede koyalımmı ?Kedi kumunu kapının önüne koyabilirsiniz. Kendi kumuna alışkın olduğu için kuma gelir. Daha önce arkadaşın kedisini kumda bulmuştuk
o kumda kendi kokusu olduğu için geliyor. Kokuyu tanıyor. Bence denemeye değerAşırı merkezi bir yerde oturuyorum, yani mahallede çok kedi var, sizce yinede koyalımmı ?
Ev 1. Kat, mahallede çok kedi var gelir kendi kokularını bırakırlar diye kapıya bırakmak risk olur, atlayıp gittiği pencereye kendi dışkısının kum kaplı halini ve birazda kum döktüm, kum teknesini de pencerenin yanına iliştirdim, dışarı her türlü koku gidiyordur, dış kapıyı da açık bıraktım, bina sakinlerine ultimatom verdim kapı kapanmayacak diye, yani işin özeti kapı açık bahsettiğiniz koku atladığı pencereden yayılıyor işe yararmı, ekstra bişey yapmam gerekiyormu ?o kumda kendi kokusu olduğu için geliyor. Kokuyu tanıyor. Bence denemeye değer
Artık gerisi kedinin tekrar oraya dönme ihtimaline kalmış hocam. Elimizden beklemekten başka bir şey gelmezEv 1. Kat, mahallede çok kedi var gelir kendi kokularını bırakırlar diye kapıya bırakmak risk olur, atlayıp gittiği pencereye kendi dışkısının kum kaplı halini ve birazda kum döktüm, kum teknesini de pencerenin yanına iliştirdim, dışarı her türlü koku gidiyordur, dış kapıyı da açık bıraktım, bina sakinlerine ultimatom verdim kapı kapanmayacak diye, yani işin özeti kapı açık bahsettiğiniz koku atladığı pencereden yayılıyor işe yararmı, ekstra bişey yapmam gerekiyormu ?