KEDİ KAYIP İLANIDIR !!!!

Reaksiyon skoru
19
IMG_20230314_130126.jpg

Mersin Akdeniz Mesudiye mahallesi veya civarında, bulana 1500₺ vercem
0537 218 47 52

Hocam genelde ayrıldığı binadan çok uzaklaşmazlar binanın çevresindeki arabaların altlarını acil olarak kontrol etmeye devam edin çağırırken kulak verin miyavlayabilir ama çok korkmuştur dikkat edin bulursanız. Umarım bulabilirsiniz

british mi cinsi güzel kedi bulan kolay kolay vermez benden söylemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kedi kumunu kapının önüne koyabilirsiniz. Kendi kumuna alışkın olduğu için kuma gelir. Daha önce arkadaşın kedisini kumda bulmuştuk
aynen kokuyu tanıyor

instagram sahiplendiriyor sayfasında paylaşsana bayağı takipçili

o kumda kendi kokusu olduğu için geliyor. Kokuyu tanıyor. Bence denemeye değer
Ev 1. Kat, mahallede çok kedi var gelir kendi kokularını bırakırlar diye kapıya bırakmak risk olur, atlayıp gittiği pencereye kendi dışkısının kum kaplı halini ve birazda kum döktüm, kum teknesini de pencerenin yanına iliştirdim, dışarı her türlü koku gidiyordur, dış kapıyı da açık bıraktım, bina sakinlerine ultimatom verdim kapı kapanmayacak diye, yani işin özeti kapı açık bahsettiğiniz koku atladığı pencereden yayılıyor işe yararmı, ekstra bişey yapmam gerekiyormu ?

Ev 1. Kat, mahallede çok kedi var gelir kendi kokularını bırakırlar diye kapıya bırakmak risk olur, atlayıp gittiği pencereye kendi dışkısının kum kaplı halini ve birazda kum döktüm, kum teknesini de pencerenin yanına iliştirdim, dışarı her türlü koku gidiyordur, dış kapıyı da açık bıraktım, bina sakinlerine ultimatom verdim kapı kapanmayacak diye, yani işin özeti kapı açık bahsettiğiniz koku atladığı pencereden yayılıyor işe yararmı, ekstra bişey yapmam gerekiyormu ?
Artık gerisi kedinin tekrar oraya dönme ihtimaline kalmış hocam. Elimizden beklemekten başka bir şey gelmez :(

Geri