ne kadar iyi tam bilmiyorum internette 1kg 17 TL'ye buldum yorumları güzel yorumlardan sıraladım onları soğuk bu günlerde böyle görünce üzülüyorum ancak elimden bu geliyorHocam, bazı marketlerde kilo ile satılıyor mamalar. Oldukça da ucuz oluyor pakettekine nazaran, onlara bakabilirsiniz.
Alabilirsiniz o zaman onu. Aç kalacaklarına en azından ucuz mama yemeleri daha iyi.ne kadar iyi tam bilmiyorum internette 1kg 17 TL'ye buldum yorumları güzel yorumlardan sıraladım onları soğuk bu günlerde böyle görünce üzülüyorum ancak elimden bu geliyor
teşekkür ederim yarın mağazalara bakıyım belki daha iyisini bulabilirim sizin de imkanınız varsa sizinde almanızı öneririmAlabilirsiniz o zaman onu. Aç kalacaklarına en azından ucuz mama yemeleri daha iyi.
Bu arada düşüncenizden dolayı da tebrik ederim sizi.
https://www.trendyol.com/enjoy/tavu...-37652148?boutiqueId=551073&merchantId=107493Bizim de baktığımız birkaç kedi var site içerisinde, garibanlar hiç marka seçmiyorlar hangisini alsam yiyorlar.
En son dedim Whiskas alayım kış günü bayram etsin yavrucaklar, 1.4 kg’ını 45 TL’ye aldım Carrefour’dan, biraz kazık yedim galiba ama sevdiler baya.
Tebrik ederim güzel düşünceniz için. F/P mama bulursanız beni de haberdar eder misiniz?
Epey.com’dan kg başına TL olarak sıralayınca en ucuz bu çıkıyor hocam:https://www.trendyol.com/enjoy/tavu...-37652148?boutiqueId=551073&merchantId=107493
bunu buldum yaklaşık 200 yorumdan 4.5 yıldız almış yorumları okudum iyi diyorlar bunu almayı düşünüyorum
her kedi her mamayı yemiyor biraz daha düşük bütçeli alıp severlerse daha yüksek kilosunu almayı düşünüyorum 100tl verip de yenmemesini istememEpey.com’dan kg başına TL olarak sıralayınca en ucuz bu çıkıyor hocam:
İyi midir bilmiyorum.Paw Paw Gurme 15 kg Kedi Maması
Paw Paw Gurme 15 kg Kedi Maması özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, birim fiyatlarını görün, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
biraz pahalı olsun ama kaliteli olsun kendimiz gibi düşünmeliyiz kötü bir şeyi yemek istemeyizher kedi her mamayı yemiyor biraz daha düşük bütçeli alıp severlerse daha yüksek kilosunu almayı düşünüyorum 100tl verip de yenmemesini istemem