Neler Yeni

Kedi Sahiplenmek İstiyorum Fakat Annem Karşı

Ratorest

80+ Silver
Merhabalar eve kedi sahiplenmek istiyorum fakat annem izin vermiyor. Annem kedileri seviyor ama uzaktan tüylü hayvanlara dokunamiyor o yüzden istemiyor birde tüy dökeceği için bu sebeplerden dolayı istemiyor annemi nasıl ikna edebilirim? Bunun bir yolu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhabalar eve kedi sahiplenmek istiyorum fakat annem izin vermiyor. Annem kedileri seviyor ama uzaktan tüylü hayvanlara dokunamiyor o yüzden istemiyor birde tüy dökeceği için bu sebeplerden dolayı istemiyor annemi nasıl ikna edebilirim? Bunun bir yolu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ailede bir kişi bile istemiyorsa almayın çok fazla sorumluluğu var eve alıştırdıktan sonra dışarı salmanız gerekirse 1 gün bile yaşıyamaz.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yok hocam aldıktan sonra dışarı salmayiz.
Dediğim gibi çok fazla derdi var evin kokusu olsun tüyler olsun evde çok kavga edersiniz hayvanada yazık olmasın kuş balık tarzı bakımı daha kolay olan canlılara bakabilirsiniz.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Çok benzer bir durumu yaşadım, kedi besleyen arkadaşlarımla çok konuştum.
Kedinin masrafları vardır bunları karşılayamayacaksanız tavsiye etmem.
Tüysüz kedi dışında diğer tüm kediler tüy döker diye biliyorum.
Ailen karşıysa pek tavsiye etmem.

Ratorest

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok benzer bir durumu yaşadım, kedi besleyen arkadaşlarımla çok konuştum.
Kedinin masrafları vardır bunları karşılayamayacaksanız tavsiye etmem.
Tüysüz kedi dışında diğer tüm kediler tüy döker diye biliyorum.
Ailen karşıysa pek tavsiye etmem.
Maddi durumumuz iyi kedinin masraflarini karşılarız. Kardeşim babam ben istiyoruz sadece annem istemiyor o da tüylü hayvanlara dokunamadiğı için istemiyor tüy temizliğini biz kardeşimle yaparız. Evimizde birde kuş var annem Onuda tüy döktüğü için istemedi fakat kardeşimle her gün temizlediğimiz için ona bir şey demiyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Maddi durumumuz iyi kedinin masraflarini karşılarız. Kardeşim babam ben istiyoruz sadece annem istemiyor o da tüylü hayvanlara dokunamadiğı için istemiyor tüy temizliğini biz kardeşimle yaparız. Evimizde birde kuş var annem Onuda tüy döktüğü için istemedi fakat kardeşimle her gün temizlediğimiz için ona bir şey demiyor.
Aynı evde kuş ile kedi sıkıntı olur.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Aileniz istemiyorsa alamazsınız.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
İstemiyorsa ikna olacağını sanmıyorum yapacak bir şey yok, ortak yaşam alanınız sonuçta.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Kedi beslemek basit gibi gözükse de oldukça zordur. En önemli etken kedinin tuvaletidir. Eğer kedinin kendi çabasıyla dışarıya çıkıp gelecek bir yolu yoksa tuvalet konusunda çok zorlanırsıınız. Kokusu kirliliği kumunu dağıtması falan zamanda yoracak sizi ve kediyi evde istemeyeceksiniz artık. Ben de evde besliyorum ama benim kedim dışarıya araba garajının üstünden çıkıp gelebiliyor. Tuvaleti gelince atlıyor garajın üstüne ordan bahçeye iniyor sonra geri geliyor eve.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Evde kaç kişisiniz ona göre taktik vereceğim?

Ratorest

80+ Silver
Kedi beslemek basit gibi gözükse de oldukça zordur. En önemli etken kedinin tuvaletidir. Eğer kedinin kendi çabasıyla dışarıya çıkıp gelecek bir yolu yoksa tuvalet konusunda çok zorlanırsıınız. Kokusu kirliliği kumunu dağıtması falan zamanda yoracak sizi ve kediyi evde istemeyeceksiniz artık. Ben de evde besliyorum ama benim kedim dışarıya araba garajının üstünden çıkıp gelebiliyor. Tuvaleti gelince atlıyor garajın üstüne ordan bahçeye iniyor sonra geri geliyor eve.
Evde arka bir balkon var orayı neredeyse hiç kullanmıyoruz tuvaletini oraya yapabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde kaç kişisiniz ona göre taktik vereceğim?
4 kişi
Annem babam kardeşim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,236
Üyeler
163,973
Son üye
Batunah
Top Bottom