Hhaahahhatırladım bu vine ı.Bilmiyorum ya köpek daha zor olur sanıyorum.
Kanka zor ama sokağa felan çıkınca bir koruman oluyor farzet xd
Hhaahahhatırladım bu vine ı.Bilmiyorum ya köpek daha zor olur sanıyorum.
Peki şey nasıl oluyor? Sokaktan sahiplenmek değilde bir barınaktan sahiplenmek? Hem biriyle tanışmış olurum bazı şeyler daha kolay olurBen şahsen alınma taraftarı değilim daha çok sahiplenmeni isterim yani gidip satın almak değilde sokaktaki bir canın hayatını değiştirmeni isterim![]()
Haklısın No.1 reis (lütfen no.1 çıksın pp deki rezil olmak istemiyorumKanka zor ama sokağa felan çıkınca bir koruman oluyor farzet xd
Yani sokaktan sahiplenirsen hepsi gibi götürüyorsun veterinere bütün gereken aşı maşı her şeyi yaptırıyorsun karne çıkartıyorsun falan filan aynı şeyler barınak içinde geçerli.Peki şey nasıl oluyor? Sokaktan sahiplenmek değilde bir barınaktan sahiplenmek? Hem biriyle tanışmış olurum bazı şeyler daha kolay olur
Anladım. Hayırlısıyla sınavımı atlatayım taşınalım falan sizleri etiketleyip canlandırırım konuyu. Çok teşekkür ederimYani sokaktan sahiplenirsen hepsi gibi götürüyorsun veterinere bütün gereken aşı maşı her şeyi yaptırıyorsun karne çıkartıyorsun falan filan aynı şeyler barınak içinde geçerli.
Yani dediğim gibi malum günümüz şartları ben köpek besliyorum zaten ama bir daha alacak olursam kesinlikle sokaktan sahiplenirim.Anladım. Hayırlısıyla sınavımı atlatayım taşınalım falan sizleri etiketleyip canlandırırım konuyu. Çok teşekkür ederim![]()
HayırlısıAnladım. Hayırlısıyla sınavımı atlatayım taşınalım falan sizleri etiketleyip canlandırırım konuyu. Çok teşekkür ederim![]()
Masraf olarak sıkıntı çıkmaz ben kirada oturuyorum kedim şuan 4 yaşında 5e girmek üzere aşısını 6ayda bir yaptırsanız yeter sokağa çıkmıyorsa daha uzun olabilirBen şimdi içimi dökeyim. Şimdi biz yeni bir eve taşınmayı düşünüyoruz ve ev Dublex olacak. Annemde eğer dublex bir eve taşınırsak kedi sahiplenebileceğimi söyledi. 8. sınıfım ve sınav senem olduğu için diğer sene için düşünüyorum.
1. Hangi kediler daha kolay eğitilebilir ve bakması daha basit?
2. Bakımı zor mu?
3. Sizce hangi tür kedileri düşünmeliyim? Cins mi yoksa Sokak Kedisi mi?
4. Masraflı bir iş mi?
Sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim![]()
Dostum öncelikle kedi bakmak masraflı iş, ailen sürekli olarak her yerde tüy olacağından dolayı sana baskı yapacak ve kediye iyi bakamadığını söylerse aldırış etme.
Calico tür kedileri seviyorum hem bulması kolay hem de sahiplenmesi, çok uysal değiller ama eğitimi kolay. dişi kedi almalısın erkek kediler yapısı gereği daha agresif ve daha huysuz oluyor evde bakılacak tür değil.
Tanıdığından kedi alırsan ve annesinin huylarını öğrenirsen daha iyi olur.
Dünyalar tatlısı olacak senin için gidip özel yatak alsan bile sepette ya da kutu da yatacaklar, kendi kedim benle yatıyordu her gece ve onun mırıltısı dünyalara bedeldi.
Tarak alman çok önemli, alıştırması zor ama taramazsan olmaz.
Sürekli kusma durumları vs. Olur bu yüzden kuru mama alıp markasını değiştirme.
Kokulu kum almazsan sıkıntı yaşarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saolun teşekkürler.Masraf olarak sıkıntı çıkmaz ben kirada oturuyorum kedim şuan 4 yaşında 5e girmek üzere aşısını 6ayda bir yaptırsanız yeter sokağa çıkmıyorsa daha uzun olabilir
Önerebileceğiniz bir mama markası veya ürünü var mı?Dostum öncelikle kedi bakmak masraflı iş, ailen sürekli olarak her yerde tüy olacağından dolayı sana baskı yapacak ve kediye iyi bakamadığını söylerse aldırış etme.
Calico tür kedileri seviyorum hem bulması kolay hem de sahiplenmesi, çok uysal değiller ama eğitimi kolay. dişi kedi almalısın erkek kediler yapısı gereği daha agresif ve daha huysuz oluyor evde bakılacak tür değil.
Tanıdığından kedi alırsan ve annesinin huylarını öğrenirsen daha iyi olur.
Dünyalar tatlısı olacak senin için gidip özel yatak alsan bile sepette ya da kutu da yatacaklar, kendi kedim benle yatıyordu her gece ve onun mırıltısı dünyalara bedeldi.
Tarak alman çok önemli, alıştırması zor ama taramazsan olmaz.
Sürekli kusma durumları vs. Olur bu yüzden kuru mama alıp markasını değiştirme.
Kokulu kum almazsan sıkıntı yaşarsın.
Ya dediğiniz gibi ya da çevremden kedisi doğuran olursa onu sahipleneceğim. Evet petshop tan almaacağım.Alacaksan muhtaç bir hayvan al , gidip petshoplara para yedirme ben kedimi sokakta bulmuştum kötü halde idi şu an gayet iyi sana tavsiyem de o .
Açıkcası kedimi sahiplendiğim kadının maddi durumu ortalama olduğu için Şok'tan King mamasını alıyordum, daha iyisini öneren arkadaşım 1KG vermişti ve her kedime Verdiğimde kusuyordu, alışması önemli ondan sonra da değiştirmeyin.Önerebileceğiniz bir mama markası veya ürünü var mı?
Ya dediğiniz gibi ya da çevremden kedisi doğuran olursa onu sahipleneceğim. Evet petshop tan almaacağım.
hocam para konusunu düşünüyorsan hiç sahiplenme benceBen şimdi içimi dökeyim. Şimdi biz yeni bir eve taşınmayı düşünüyoruz ve ev Dublex olacak. Annemde eğer dublex bir eve taşınırsak kedi sahiplenebileceğimi söyledi. 8. sınıfım ve sınav senem olduğu için diğer sene için düşünüyorum.
2. Bakımı zor mu?
4. Masraflı bir iş mi?
Köpekle sadıktır ama kediler senin uyuşturucu sakladığın yeri söylemezlerKedi nankördür köpek adamdır.
Hocam konu dışı ama ilk defa mantıklı bir konu dışı görüyorum gerçektenBen şimdi içimi dökeyim. Şimdi biz yeni bir eve taşınmayı düşünüyoruz ve ev Dublex olacak. Annemde eğer dublex bir eve taşınırsak kedi sahiplenebileceğimi söyledi. 8. sınıfım ve sınav senem olduğu için diğer sene için düşünüyorum.
2. Bakımı zor mu?
4. Masraflı bir iş mi?