Neler Yeni

Kedi Sahiplenmek İstiyorum

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Ben şahsen alınma taraftarı değilim daha çok sahiplenmeni isterim yani gidip satın almak değilde sokaktaki bir canın hayatını değiştirmeni isterim :)
Peki şey nasıl oluyor? Sokaktan sahiplenmek değilde bir barınaktan sahiplenmek? Hem biriyle tanışmış olurum bazı şeyler daha kolay olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka zor ama sokağa felan çıkınca bir koruman oluyor farzet xd
Haklısın No.1 reis (lütfen no.1 çıksın pp deki rezil olmak istemiyorum :D)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,729
İsim
Sarp Yılmaz
Peki şey nasıl oluyor? Sokaktan sahiplenmek değilde bir barınaktan sahiplenmek? Hem biriyle tanışmış olurum bazı şeyler daha kolay olur
Yani sokaktan sahiplenirsen hepsi gibi götürüyorsun veterinere bütün gereken aşı maşı her şeyi yaptırıyorsun karne çıkartıyorsun falan filan aynı şeyler barınak içinde geçerli.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Yani sokaktan sahiplenirsen hepsi gibi götürüyorsun veterinere bütün gereken aşı maşı her şeyi yaptırıyorsun karne çıkartıyorsun falan filan aynı şeyler barınak içinde geçerli.
Anladım. Hayırlısıyla sınavımı atlatayım taşınalım falan sizleri etiketleyip canlandırırım konuyu. Çok teşekkür ederim 🍀

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,729
İsim
Sarp Yılmaz
Anladım. Hayırlısıyla sınavımı atlatayım taşınalım falan sizleri etiketleyip canlandırırım konuyu. Çok teşekkür ederim 🍀
Yani dediğim gibi malum günümüz şartları ben köpek besliyorum zaten ama bir daha alacak olursam kesinlikle sokaktan sahiplenirim.

Hayırlısı

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Dostum öncelikle kedi bakmak masraflı iş, ailen sürekli olarak her yerde tüy olacağından dolayı sana baskı yapacak ve kediye iyi bakamadığını söylerse aldırış etme.
Calico tür kedileri seviyorum hem bulması kolay hem de sahiplenmesi, çok uysal değiller ama eğitimi kolay. dişi kedi almalısın erkek kediler yapısı gereği daha agresif ve daha huysuz oluyor evde bakılacak tür değil.
Tanıdığından kedi alırsan ve annesinin huylarını öğrenirsen daha iyi olur.
Dünyalar tatlısı olacak senin için gidip özel yatak alsan bile sepette ya da kutu da yatacaklar, kendi kedim benle yatıyordu her gece ve onun mırıltısı dünyalara bedeldi.
Tarak alman çok önemli, alıştırması zor ama taramazsan olmaz.
Sürekli kusma durumları vs. Olur bu yüzden kuru mama alıp markasını değiştirme.
Kokulu kum almazsan sıkıntı yaşarsın.

E06E6CD0-BACB-4E6D-B9A3-C80588A5C750.png
9E1AA117-3E99-4CAA-A6AD-78E2006A821A.png
BB82A0F4-2AC4-4418-A4F4-AAD244CF9782.png
6559D08F-CEE1-4CF5-9025-8B98C8E10E05.png
CC9C6357-7020-4A57-8F70-A6B83BD323AE.png
5776DA11-EA96-40A5-9E0F-EE84933B98D3.png
CB6372B8-6B4D-46E7-B1F4-0633B66BC126.png
4F3A1393-7313-4E82-9A82-272C0D2266F4.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
Ben şimdi içimi dökeyim. Şimdi biz yeni bir eve taşınmayı düşünüyoruz ve ev Dublex olacak. Annemde eğer dublex bir eve taşınırsak kedi sahiplenebileceğimi söyledi. 8. sınıfım ve sınav senem olduğu için diğer sene için düşünüyorum.
1. Hangi kediler daha kolay eğitilebilir ve bakması daha basit?
2. Bakımı zor mu?
3. Sizce hangi tür kedileri düşünmeliyim? Cins mi yoksa Sokak Kedisi mi?
4. Masraflı bir iş mi?
Sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim 😊
Masraf olarak sıkıntı çıkmaz ben kirada oturuyorum kedim şuan 4 yaşında 5e girmek üzere aşısını 6ayda bir yaptırsanız yeter sokağa çıkmıyorsa daha uzun olabilir

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Dostum öncelikle kedi bakmak masraflı iş, ailen sürekli olarak her yerde tüy olacağından dolayı sana baskı yapacak ve kediye iyi bakamadığını söylerse aldırış etme.
Calico tür kedileri seviyorum hem bulması kolay hem de sahiplenmesi, çok uysal değiller ama eğitimi kolay. dişi kedi almalısın erkek kediler yapısı gereği daha agresif ve daha huysuz oluyor evde bakılacak tür değil.
Dünyalar tatlısı olacak senin için gidip özel yatak alsan bile sepette ya da kutu da yatacaklar, kendi kedim benle yatıyordu her gece ve onun mırıltısı dünyalara bedeldi.

Masraf olarak sıkıntı çıkmaz ben kirada oturuyorum kedim şuan 4 yaşında 5e girmek üzere aşısını 6ayda bir yaptırsanız yeter sokağa çıkmıyorsa daha uzun olabilir
Saolun teşekkürler.

Beren

80+ Gold
Alacaksan muhtaç bir hayvan al , gidip petshoplara para yedirme ben kedimi sokakta bulmuştum kötü halde idi şu an gayet iyi sana tavsiyem de o .

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......

Önerebileceğiniz bir mama markası veya ürünü var mı?

Alacaksan muhtaç bir hayvan al , gidip petshoplara para yedirme ben kedimi sokakta bulmuştum kötü halde idi şu an gayet iyi sana tavsiyem de o .
Ya dediğiniz gibi ya da çevremden kedisi doğuran olursa onu sahipleneceğim. Evet petshop tan almaacağım.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Önerebileceğiniz bir mama markası veya ürünü var mı?

Ya dediğiniz gibi ya da çevremden kedisi doğuran olursa onu sahipleneceğim. Evet petshop tan almaacağım.
Açıkcası kedimi sahiplendiğim kadının maddi durumu ortalama olduğu için Şok'tan King mamasını alıyordum, daha iyisini öneren arkadaşım 1KG vermişti ve her kedime Verdiğimde kusuyordu, alışması önemli ondan sonra da değiştirmeyin.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Ben şimdi içimi dökeyim. Şimdi biz yeni bir eve taşınmayı düşünüyoruz ve ev Dublex olacak. Annemde eğer dublex bir eve taşınırsak kedi sahiplenebileceğimi söyledi. 8. sınıfım ve sınav senem olduğu için diğer sene için düşünüyorum.
2. Bakımı zor mu?
4. Masraflı bir iş mi?
hocam para konusunu düşünüyorsan hiç sahiplenme bence

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Kedi nankördür köpek adamdır.
Köpekle sadıktır ama kediler senin uyuşturucu sakladığın yeri söylemezler 😎

2. Bakımı zor mu?
4. Masraflı bir iş mi?
Hocam konu dışı ama ilk defa mantıklı bir konu dışı görüyorum gerçekten

Top Bottom