gup1660super
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aa benimkide kolakızım fanta için 2 aylık stok yaptım çok teşekkür ederim

Aa benimkide kolakızım fanta için 2 aylık stok yaptım çok teşekkür ederim
Birbirlerini karşılıyor olabilir diye düşündüm. Sepete ekledim çünkü dediğin şekilde aynı fiyata geldi yineReis whiskaslardan neden 3 tane aldın 1 tane daha eklesen sepete beleş olcaktı 4.
Paylaşım için teşekkür ederim Allah razı olsun 16 adet Whiskas Yaş Mama 2 adet Dreamies Ödül Maması toplam 200₺ civarı tuttu.
Alıntıyı görüntüle
4 tane paketten varsa link atarmısın4'lü paketten 4 tane aldım 16 tane yaş mama 164'e geldi, teşekkürler
Sokak kedileri için hiç yoktan iyidir diye aldım. Yoksa haklısınız bence de.mecbur kalmadıkça whiskas dışındaki markaları tercih edin whiskaslar besin değeri ve içeriği olarak hiç iyi değil
kedim yeni doğum yaptı alıyım da süt versin bebislerine
Harika 11tl ye geliyor yas mamalar kacirmamak lazim
Sadece yaş mama kediyi ishal yapar hocam haftada 1 verin.bu ödül mamasından aldım ilk defa alıyorum iyi mi kedi için
Mesaj otomatik birleştirildi:
normalde yaş mama alıyordum sadece
Yok be kedi günlük yaş mama yemiyor onu demek istemedim kuru mama yiyor tabii ki. Arada sırada verilen mama olarak ben yaş mama veriyorum ödül maması hiç vermedim yani o tarz onu demek istemiştimSadece yaş mama kediyi ishal yapar hocam haftada 1 verin.
Alın alın güzelYok be kedi günlük yaş mama yemiyor onu demek istemedim kuru mama yiyor tabii ki. Arada sırada verilen mama olarak ben yaş mama veriyorum ödül maması hiç vermedim yani o tarz onu demek istemiştim
2 paket aldım deneyeyim merak ettim bakıcazAlın alın güzel