Neler Yeni

Kedim aşırı tüy döküyor (önüne geçilmezse sahiplendirilecek :( )

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
8 Ay sende olan bir kediyi başkasına verirken hiç aklın kalmayacaksa ver gitsin. Aklın kalacaktır. Traş ettir ve tüy dökülmesini engelleyecek serum,şampuan veyahut mama takviyeleri var. Bunları araştır.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Hocam mevsim geçişi diye günde iki üç kere tara bir ay boyunca düzelir sonra zaten

pc ustasi1

80+ Silver
Merhaba. 8 aylık bir tekir kedim var. canım ciğerim. Fakat annemin alerjisi tutmaya başladı çükü aşırı derecede çok fazla tüy dökmeye başladı. önceden sorun olmuyordu bu kadar dökmediği için ama bu çok problem. Acilen halledemezsem eğer sahiplendireceğiz. ve bunu asla istemiyorum. veteriner demeyin boşa çünkü deprem bölgesinde yaşıyorum ve veteriner kalmadı demem bile abartı olmaz hatta onu geçtim en yakını 150km üstünde.
Hangi şehirde oturuyorsun ? Bende deprem bölgesindeyim ancak belediye her yere durak koydu hepside şehir merkezine gidiyor . Köy gibi bir yerse orayı bilemem ama bende böyle

Lian_GR

80+
Güncelleme: Arkadaşlar ailem ile görüştüm. Veteriner ile de görüştüm. hormonsal olduğundan kısırlaştırmanın bir nebze iyi gelecğine + olarak bir zaman sonra da tüy dökünmesine karşı bir iğne yapabileceğini ve aynı zamanda bana önermiş olduğu en kaliteli ve pahalı olan 2 tane macun ve ilaç satın aldım. İşler iyiye gidiyor demem o ki kimseye vermiyoruz :) Bazı arkadaşlar gerildi vermekten dolayı ama kimse benim kadar gerilemez en nihayetinde o benim oğlum çünkü. Fakat hepinizin annesi dünyadaki herşeyden daha değerli bir varlık olduğundan benimde annem dünyadaki herşeyden daha değerli benim için. O yüzden bir nokta da hassasiyet korumamız gerekiyordu koruduk da zaten ama oturduk konuştuk ve çözüm sürecine girdik çok şükür.

Top Bottom