Neler Yeni

Kedim İçin Su Şelalesi Önerisi!

Jhii

80+
Hocalarım selam, kedim için su şelalesi alacağım. Ve şuan bunu alma kararındayım, ''LINK'' sebebi ise hem fiyatının diğerlerine göre düşük olması hem de diğerleri ile neredeyse aynı işi görmesi. Eğer farklı bir ürün kullanıp önermek isteyen varsa seve seve bakarım, şimdiden teşekkürler yardım ve önerileriniz için. :kedi::kedi::kedi:

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Hocam bütçeniz varsa çelik ya da seramik ürün tercih edin. Plastik ürün aldıktan kısa bir süre sonra çelikle değiştirdim ben.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Hocam link varsa eğer atabilir misiniz.
Ben bu ürünü kullanıyorum : https://www.amazon.com.tr/Seasıde-P...l&qid=1712776787&sprefix=,aps,540&sr=8-7&th=1

Petkit in ürünleri de güzel onlara da bakabilirsin :https://www.evofone.com/petkit-su-cesmesi

Başka markalarda da vardır elbet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak alacağın ürünün filtreleri piyasada satılıyor mu , satılıyorsa fiyatları nasıl onları da araştırmanı öneririm

Jhii

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bunlar maalesef çok aşıyor beni, attığım ürünü alacağım büyük ihtimal. Ve filtre detayına baktığım da süngerimsi bir yapı olduğunu söylemiş satıcı, yedek parça olarak satılmıyormuş fakat herhangi bir yerden alıp kesip koyabilirmişiz.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
hocam bunlar maalesef çok aşıyor beni, attığım ürünü alacağım büyük ihtimal. Ve filtre detayına baktığım da süngerimsi bir yapı olduğunu söylemiş satıcı, yedek parça olarak satılmıyormuş fakat herhangi bir yerden alıp kesip koyabilirmişiz.
Fiyatlar yüksek farkındayım. Ben kendi kullandığım markaların linkini attım. Araştırırsanız daha uyguna bulabilirsiniz. Petkit ürünleri Akıllı oldukları için pahalı mesela. Bir de kedi şelalelerinde filtre olarak karbon içerikli filtreler bulunuyor. O sünger ayrıca kılı, tüyü tutması için kullanılabilir. Zaten temiz su koyuluyor filtrenin önemi ne kadar bilmiyorum.

Bu şelalelerin motoru harici olarakta satılıyor. ,DIY projeleri var mı incelemedim ama su akışını bir kapta sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız motorunu alarak bir şeyler yapabilirsiniz. Akvaryum filtrelerine benzer mantıkta çalışıyor.

Jhii

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar yüksek farkındayım. Ben kendi kullandığım markaların linkini attım. Araştırırsanız daha uyguna bulabilirsiniz. Petkit ürünleri Akıllı oldukları için pahalı mesela. Bir de kedi şelalelerinde filtre olarak karbon içerikli filtreler bulunuyor. O sünger ayrıca kılı, tüyü tutması için kullanılabilir. Zaten temiz su koyuluyor filtrenin önemi ne kadar bilmiyorum.

Bu şelalelerin motoru harici olarakta satılıyor. ,DIY projeleri var mı incelemedim ama su akışını bir kapta sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız motorunu alarak bir şeyler yapabilirsiniz. Akvaryum filtrelerine benzer mantıkta çalışıyor.
Evet bir yorum da su için motor da 3 kademeli ayar olduğunu söylemiş bir kişi, fakat bazıları da olmadığını söylemiş. Gelince bakacağım, en kötü bilen bir kişiye gider motor gücünü düşürtürüm. Umarım iyi olur her şey bakalım. Ve ek olarak da teşekkürler ilginiz için, iyi bayramlar dilerim.

Top Bottom