Neler Yeni

Kedimi başkasına vermişler

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kaybolma gibi bir durum olsaydı polise pasaportu ile kayıp ihbarında bulunabilirdin (bundan bile emin değilim hiç başıma gelmedi). Fakat bu durumda abinden arkadaşının kediyi geri getirmesini istemekten başka bir çözüm yolu göremiyorum.
kedinin kumu koku yapıyormuş
Cidden böyle bir şey yüzünden mi yapmış? Benim de yaklaşık 1 yaşında kedim var. Bu gibi durumlarda tek çözüm kediden kurtulmak değil. Kumu değiştirirdiniz vs.

Xpecto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Taha Tekin
kokusuz kumlarda var portakallı falan var
arkadaşları yarın Antalya'ya gidecekmiş bugün gidip almak istiyorum ama arkadaşlarının evinin yerini söylemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaybolma gibi bir durum olsaydı polise pasaportu ile kayıp ihbarında bulunabilirdin (bundan bile emin değilim hiç başıma gelmedi). Fakat bu durumda abinden arkadaşının kediyi geri getirmesini istemekten başka bir çözüm yolu göremiyorum.

Cidden böyle bir şey yüzünden mi yapmış? Benim de yaklaşık 1 yaşında kedim var. Bu gibi durumlarda tek çözüm kediden kurtulmak değil. Kumu değiştirirdiniz vs.
11 aylıktı kedim ve büyük ihtimalle yarın Antalya'ya götürecekler

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
arkadaşları yarın Antalya'ya gidecekmiş bugün gidip almak istiyorum ama arkadaşlarının evinin yerini söylemiyor
kokusuz kumlar falan var de ve anne babana söyle buna neden sadece abin karar veriyor

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Ara söyle kedi benim de bu kadar umursamaz bir şey olamaz ya harbiden kedi mal mı onun da duyguları var

Top Bottom