Emre123a
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 10,323
olmasa CIA nasıl dinlicekKedilerin pasaportları mı oluyormuş![]()
olmasa CIA nasıl dinlicekKedilerin pasaportları mı oluyormuş![]()
şunun gibi bir şeyKedilerin pasaportları mı oluyormuş![]()
Abin ile konuş çünkü artık o kedide sizin ailenizin bir parçası yani ben gerekmedikçe zorunda kalmadıkça hayvanı birine vermeye karşıyım.bana kedi lazım
Vay be ilginçmiş.
gitti getirmem diyorAbin ile konuş çünkü artık o kedide sizin ailenizin bir parçası yani ben gerekmedikçe zorunda kalmadıkça hayvanı birine vermeye karşıyım.
neden vermiş pekigitti getirmem diyor
kedinin kumu koku yapıyormuşneden vermiş peki
kokusuz kumlarda var portakallı falan varkedinin kumu koku yapıyormuş
Cidden böyle bir şey yüzünden mi yapmış? Benim de yaklaşık 1 yaşında kedim var. Bu gibi durumlarda tek çözüm kediden kurtulmak değil. Kumu değiştirirdiniz vs.kedinin kumu koku yapıyormuş
arkadaşları yarın Antalya'ya gidecekmiş bugün gidip almak istiyorum ama arkadaşlarının evinin yerini söylemiyorkokusuz kumlarda var portakallı falan var
11 aylıktı kedim ve büyük ihtimalle yarın Antalya'ya götüreceklerKaybolma gibi bir durum olsaydı polise pasaportu ile kayıp ihbarında bulunabilirdin (bundan bile emin değilim hiç başıma gelmedi). Fakat bu durumda abinden arkadaşının kediyi geri getirmesini istemekten başka bir çözüm yolu göremiyorum.
Cidden böyle bir şey yüzünden mi yapmış? Benim de yaklaşık 1 yaşında kedim var. Bu gibi durumlarda tek çözüm kediden kurtulmak değil. Kumu değiştirirdiniz vs.
kokusuz kumlar falan var de ve anne babana söyle buna neden sadece abin karar veriyorarkadaşları yarın Antalya'ya gidecekmiş bugün gidip almak istiyorum ama arkadaşlarının evinin yerini söylemiyor
kediyi abim getirmişti kediyle daha çok ben ilgilendim ama götürdülerkokusuz kumlar falan var de ve anne babana söyle buna neden sadece abin karar veriyor