Neler Yeni

Kedimi bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim?

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Beyler aranızda bilen vs birisi varsa yardım edebilirmi kedim sürekli kabloyu kemiriyor ve kablolarla oynuyor her hafta internet kablosu değiştirmekten bıktım artık kızıyorum ceza veriyorum umrunda değil bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Beyler aranızda bilen vs birisi varsa yardım edebilirmi kedim sürekli kabloyu kemiriyor ve kablolarla oynuyor her hafta internet kablosu değiştirmekten bıktım artık kızıyorum ceza veriyorum umrunda değil bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim?
Kabloya acı sos sür

Kearnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
İbrahim Kaya
Kabloya acı sos sür
Ben köyde yaşıyorum evimizde tavuklarımız var köpeğimiz yumurtladı yiyor diye yumurtalara acı sos enjekte etmiştik o günden sonra Bir daha kümesin önünden geçmedi köpeğimiz :D

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Ben köyde yaşıyorum evimizde tavuklarımız var köpeğimiz yumurtladı yiyor diye yumurtalara acı sos enjekte etmiştik o günden sonra Bir daha kümesin önünden geçmedi köpeğimiz :D
Pavlok hocam bir yada birkaç kez tekrarlaninca hep öyle olacağını zanneder. Kuşlara bisiklet sürdürüp yem verdiklerini görmüşsünüzdür illaki. Her seferinde yapınca odullendirilecegini zannederler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız kedilere kızmak ve ceza vermek iyi bir şey değil. (Duyar kasmak için söylemiyorum, ceza verilmemeli bir yerde okumuştum.)
Hocam her ne kadar hayvan olsalarda bir yerde disipline ihtiyaçları var.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalnız kedilere kızmak ve ceza vermek iyi bir şey değil. (Duyar kasmak için söylemiyorum, ceza verilmemeli bir yerde okumuştum.)
Knk başka çözümde yokki her hafta kablo değiştiriyorum kulaklığımın kablosunu kemire kemire bozdu yeni kulaklık almak zorunda kaldım

Kearnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
İbrahim Kaya
Pavlok hocam bir yada birkaç kez tekrarlaninca hep öyle olacağını zanneder. Kuşlara bisiklet sürdürüp yem verdiklerini görmüşsünüzdür illaki. Her seferinde yapınca odullendirilecegini zannederler.

Bir hayvan anca o şekilde eğitilebilir zaten. Bir şey öğretirken öğrettiğin şeyi hayvan her yaptığında ödül verirsen ileride sen istediğinde ödül alacağını sandığı için yine yapar öğrettiğin hareketi.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Bir hayvan anca o şekilde eğitilebilir zaten. Bir şey öğretirken öğrettiğin şeyi hayvan her yaptığında ödül verirsen ileride sen istediğinde ödül alacağını sandığı için yine yapar öğrettiğin hareketi.
Aynen öyle.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,634
İsim
Özgürcan
bizimde kedi arada kabloların arasına gırıp oynuyor ınternt gıdıyor bagır kedıye vuruyormus gıbı yap korkar sonra oraya gıtmeycegını anlar artık hıc oraya bıle bakmıyor

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Knk başka çözümde yokki her hafta kablo değiştiriyorum kulaklığımın kablosunu kemire kemire bozdu yeni kulaklık almak zorunda kaldım
Hocam çok haklısınız. Elinizde 2 seçenek var :

1-Dikkatini başka yere çekmek (Oyuncak vesaire)
2-Migrostan tabasco sos alıp kablolari kemirdigi belli yerlere sürmek

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya başlığı hızlı okudum " kendimi bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim? " Sandım çok şaşırdım neden kablo ısırıyor diye jshshshahah

firatbey

80+ Silver
Kanka çoğu kişi vurma falan derde yaptığı an yavaşça vur kafasına en etkili çözümü budur yıllardır kedi, köpeğimiz çok oldu köyde, vurunca bir daha aynı şeyi imkanı yok bir daha yapmazlardı.

Beren

80+ Gold

Kedi düşünemez ki içgüdüsü ile hareket eder istediğin kadar disiplin uygula o kedi onu yine yapacak çünkü senin ona disiplin uyguladığını bilemez, düşünemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,088
Üyeler
167,928
Son üye
Topic06
Top Bottom