Neler Yeni

Kedimi bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim?

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Kanka çoğu kişi vurma falan derde yaptığı an yavaşça vur kafasına en etkili çözümü budur yıllardır kedi, köpeğimiz çok oldu köyde, vurunca bir daha aynı şeyi imkanı yok bir daha yapmazlardı.
Üzülmesinden çok korkuyorum veya pisikolojisinin bozulmasından bir tanıdığımın kedisi vardı hayvana bebekiken şiddet görmüş aç bırakılmış hayvan hayata küsmüş insanlardan korkuyor sürekli eve yabancı gelince saklanıyor böyle bir durumdan korkuyorum

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Kedi düşünemez ki içgüdüsü ile hareket eder istediğin kadar disiplin uygula o kedi onu yine yapacak çünkü senin ona disiplin uyguladığını bilemez, düşünemez.
Hocam hayvanların aklı yok diye bu kadar aptallastirmayin. Onlarda seçim yapabilir , onlarında duyguları var. Sadece düzgün düşünecek kadar gelişmiş bir beyine sahip değiller. Seçimlerini yapar ve kendilerine göre iyi olana giderler.

robin

80+ Silver
Ben kızıyorum kötü bir şey yaptığında.

Son düzenleme:

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Kedi düşünemez ki içgüdüsü ile hareket eder istediğin kadar disiplin uygula o kedi onu yine yapacak çünkü senin ona disiplin uyguladığını bilemez, düşünemez.
Adını unuttuğum gorilin birine işaret diliyle konuşmayı da ogretmislerdi ve hayvan çatır çatır konuşuyordu.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Knk başka çözümde yokki her hafta kablo değiştiriyorum kulaklığımın kablosunu kemire kemire bozdu yeni kulaklık almak zorunda kaldım
oyuncak bir kedi al kabloyu kemiriyormuş gibi hareket ettir sonra al oyuncak kediyi (bu arada kendi kedinin gözü önünde yap) döv vur kes parçala yalnız oyuncak kedi kendi kedine benzese iyi olur belki korkar

ElectriX

80+ Silver
Benim kuşumda kemiriyor. Monitörün üstüne çıkıp ekranı çiziyor :p

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
benim muhabbet kuşuda beton kemiriyor kablo iyimiş

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Knk başka çözümde yokki her hafta kablo değiştiriyorum kulaklığımın kablosunu kemire kemire bozdu yeni kulaklık almak zorunda kaldım
Ona kullanmadığınız bir kablo verin. Gerekirse kapatın kablo olan yerleri

LongKey

80+
Beyler aranızda bilen vs birisi varsa yardım edebilirmi kedim sürekli kabloyu kemiriyor ve kablolarla oynuyor her hafta internet kablosu değiştirmekten bıktım artık kızıyorum ceza veriyorum umrunda değil bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim?
Galiba yok arkadaşımda aynı durumdan muzdarip :D

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
Beyler aranızda bilen vs birisi varsa yardım edebilirmi kedim sürekli kabloyu kemiriyor ve kablolarla oynuyor her hafta internet kablosu değiştirmekten bıktım artık kızıyorum ceza veriyorum umrunda değil bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim?
uhh bizim kedide internet kablosunu kemiriyor ne yapıcaz bilemiyorum

Top Bottom