İnternetin çekmesi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşıyor musun ?@alpolojix / Leroxy
Omni DSL kullanıyorum memnunum.
Hayır modem ile aramda yaklaşık 2 oda var. Çekim gücü gayet iyi. Tabii kullandığınız wireless apartı da önemli.İnternetin çekmesi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşıyor musun ?
Modemin bulunduğu odanın tam üstünde olduğum için kablosuz bağlanımda pek sıkıntım yok. Ama üst kattaki diğer odalarda kablosuz bağlanmıyor bile. Extra DSL almam daha mantıklı olur o zaman. Teşekkürler. Bilgisayar dahil kablosuz kullanıyorum.Eğer kablosuz performansı önemliyse Keenetic Extra DSL Almanız çok daha iyi olacaktır.
Ancak "ben kablosuz fazla kullanmam pc önemli" derseniz de Omni DSL Yeterli olacaktır.
İki katlı bir ev için tavsiyem Extra DSL Almanız.
Bilgisayar ile Kablolu bağlantı sağlamanız daha sağlıklı olacaktır.Modemin bulunduğu odanın tam üstünde olduğum için kablosuz bağlanımda pek sıkıntım yok. Ama üst kattaki diğer odalarda kablosuz bağlanmıyor bile. Extra DSL almam daha mantıklı olur o zaman. Teşekkürler. Bilgisayar dahil kablosuz kullanıyorum.
Sen benden çok daha iyi yardımcı oldun. En iyi Cevap senindirBilgisayar ile Kablolu bağlantı sağlamanız daha sağlıklı olacaktır.
Rica ederim.
@Mehmet En iyi cevap ister misin?
Bu kez senin.Sen benden çok daha iyi yardımcı oldun. En iyi Cevap senindir