aynı modem bende var bende öyle bir şey olmadıModemi bugün aldım taktık ve kurulumunu yaptım internet bağlantısı var olarak görünüyor fakat internete girmiyor ayrıca kablo ile bağladığımda cihaza bağlanmıyor
Komple sıfırladım tekrar kurulum yapıyorum internet ışığı yanıyor sorun yok gibi görünüyor fakat ne kablolu nede kablosuz bağlanamıyorumaynı modem bende var bende öyle bir şey olmadı
bizim ps4 ve kardeşimin telefonuda bağlanmıyordu kardeşiminkini çözdük hala ps4'ü çözemedikKomple sıfırladım tekrar kurulum yapıyorum internet ışığı yanıyor sorun yok gibi görünüyor fakat ne kablolu nede kablosuz bağlanamıyorum
Ben bir kod alıp TT'den onu bir yere girmiştim ancak tam hatırlayamıyorum.Modemi bugün aldım taktık ve kurulumunu yaptım internet bağlantısı var olarak görünüyor fakat internete girmiyor ayrıca kablo ile bağladığımda cihaza bağlanmıyor
Kullanıcı adı şifre vs ne gerekliyse birim kurulumu tamamladım DSL ışığı yanıyor modem arayüzünde de bağlı görünüyor fakat internete bağlanamıyorumBen bir kod alıp TT'den onu bir yere girmiştim ancak tam hatırlayamıyorum.
Ben buradan yapmıştım kurulumu.Kullanıcı adı şifre vs ne gerekliyse birim kurulumu tamamladım DSL ışığı yanıyor modem arayüzünde de bağlı görünüyor fakat internete bağlanamıyorum
Ben telefondan bir yere mesaj göndererek kod aldım siz yaptınız mı?İzledim bu videoyu adım adım hepsini yaptım modem ışığından ve arayüzden bağlı görünüyor fakat hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum
kullanıcı adının sonuna @ttnet ekledin mi ?Kullanıcı adı şifre vs ne gerekliyse birim kurulumu tamamladım DSL ışığı yanıyor modem arayüzünde de bağlı görünüyor fakat internete bağlanamıyorum
hallettim kanka saolasın kullanıcı adı : telefonnumarası(ADSL)@turk.netkullanıcı adının sonuna @ttnet ekledin mi ?
diğer firmalar için de @turk.net veya @turknet
@superonline, @vodafone gibi.