U ulvi34 80+ Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Ulvi Mısırlıoğlu 19 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Kang-Ji Sae Yeong yazmış: Kankam bende yaklaşık 6 yıldır kekemeyim. Sana tavsiyeleri atacağım foto olarak en geç yarın. Devamı için tıklayın... Bekliyorum
Kang-Ji Sae Yeong yazmış: Kankam bende yaklaşık 6 yıldır kekemeyim. Sana tavsiyeleri atacağım foto olarak en geç yarın. Devamı için tıklayın... Bekliyorum
SnareEcho 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3,686 23 Ağustos 2023 #15 ulvi34 yazmış: Bekliyorum Devamı için tıklayın... Geç oldu umarım beni bağışlarsın. Bunları her gün sabah ve akşam olmak üzere iki kez yapmalısın dostum. Özelden discord verir misin bir teknik daha var onu video olarak atacağım sana. O teknik en önemlisi. Son düzenleme: 23 Ağustos 2023
ulvi34 yazmış: Bekliyorum Devamı için tıklayın... Geç oldu umarım beni bağışlarsın. Bunları her gün sabah ve akşam olmak üzere iki kez yapmalısın dostum. Özelden discord verir misin bir teknik daha var onu video olarak atacağım sana. O teknik en önemlisi.