Koyun Shaun
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,301
- İsim
- İsimsiz
- İlgilendiği Kategoriler
- Baydırmen
- TheCarSave
- Steam
- TrackVoice
1 Sene öncesine kadar sokakta dolaşan kekoların şarkılarını dinlemiyordum ve nefret ediyordum. O müzikleri dinlediklerinde sövesim geliyor daha çok nefret ediyordum. Şarkıyı dinleyenler bana sanki keloğlan pepe izlermiş gibi ayıp geliyordu. Bir bakıyorum çoğu kişi dinliyor ama ben hala nefret ediyorum. Ama neredeyse 1 yıldır lvbel c5, uzi, ati242, era7capone falan şarkıcılardan yine haz almıyorum geçende hiç yüzünü görmediğim era7'yi gördüm kuzenim gösterdi daha doğrusu olum o sesten bu adam mı çıkıyor dedim. Ülkemizde neden bu denli “keko özentisi” var, aklımda en büyük soru oluyor. Ne yazık ki, bu tarz müziklere yönelen gençlerin, özellikle kızların bu tip sanatçılarda ne aradığını, nasıl bir cazibe bulduklarını anlamakta güçlük çekiyorum. Kendime inanamıyorum bende bu şarkıları dinlemek bile aşırı sinir bozucu ama arabada güzel gidiyor. Ve şu anda bu yazıyı yazarken bile o şarkıları dinliyorum gerçekten trajikomik. Önceden heijan muti'nin 2-3 şarkısını dinliyordum ritmi akıcı ve güzel geliyor diye yoksa benim ne sokakta keko gibi dolaşma alışkanlığım ne de kalabalığı arkama alıp kendime güven kazandırdığım var. canbay wolker falanda dinliyorduk ama onlar keko değildi. Sadece sizin yazacaklarınızı merak ediyorum. Bunları dinleyen var mı diye tek olmak istemiyorum...