Neler Yeni

Kelime Uygulamam Google Play'de Yayınlandı

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Bir süredir boş vakitlerimde uğraşıp yazdığım ingilizce kelime ezberleme uygulamam yayınlandı. İngilizce seslendirme, test yapma ve özel liste oluşturma gibi bir çok özellik eklemeye çalıştım. İndirip kullandıktan sonra görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Eline sağlık başarıllar dilerim.

2mApoo

80+ Silver
Bir süredir boş vakitlerimde uğraşıp yazdığım ingilizce kelime ezberleme uygulamam yayınlandı. İngilizce seslendirme, test yapma ve özel liste oluşturma gibi bir çok özellik eklemeye çalıştım. İndirip kullandıktan sonra görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum

Oyun motoru fln mı kullandın yoksa mobil uygulama geliştirdiğin bir program mı ?

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten

Hocam benimde bu tarz uygulama yapmaya merakım var min. Sistem gereksinimleri ne olmalı sizce

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun motoru fln mı kullandın yoksa mobil uygulama geliştirdiğin bir program mı ?
React Native kullanarak yazdım

Hocam benimde bu tarz uygulama yapmaya merakım var min. Sistem gereksinimleri ne olmalı sizce
Uygulamayı yazarken ağır sayılacak tek program android studio onun sitem gereksinimlerini karşılamak yeterli olur hocam

2mApoo

80+ Silver
Herkese çok teşekkür ederim

React Native kullanarak yazdım

Uygulamayı yazarken ağır sayılacak tek program android studio onun sitem gereksinimlerini karşılamak yeterli olur hocam
Peki hangi dili kullandın. Java fln mı ?
Benim temel seviyede Java ve CSS bilgim var bende mi uğraşsam acaba ????? :blobdance::blobdance::blobdance:

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hangi dili kullandın. Java fln mı ?
Benim temel seviyede Java ve CSS bilgim var bende mi uğraşsam acaba ????? :blobdance::blobdance::blobdance:
React Native Javascript kütüphanesi. React Native ile uygulama yazabilmek için Javascript, React ve React Native öğrenmiş olmak gerekiyor

2mApoo

80+ Silver
React Native Javascript kütüphanesi. React Native ile uygulama yazabilmek için Javascript, React ve React Native öğrenmiş olmak gerekiyor
Heee anladım knk
Kalsın o zaman yaa çok şey etmeyelim. zaten uğraşacak bi ton şey var aSDFASDFASDFASD

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,522