Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu terörist mi?

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
1-apoyu salsa muhtemelen darbe yaparlar kemale ki salmaz.
2-seloyu salsa yurtdışına kaçmadığı sürece onunda kafasını uçururlar.
çokta dert etme bunları.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Göz neyi görmek isterse onu görürmüş. Zamanında akp apoyla miting yaptı. Dediğim gibi ne kandil ne domuz bağı. Ben çoğu şeyden haberdarım azıcık araştırmayla akp nasıl bir parti olduğunu anlarsın zaten.
Oğan'ı destekleyeyebilirsin, benlik bir problem yok fakat rica ediyorum yazdıklarımı da oku bir ara. Ya da en azından okuyor numarası yap. Geçmişte AKP benzer şeyler yapmadı diyen mi var? İki saattir ne konuşuyoruz? Bunca yazdığımdan bunu mu çıkardın? Hakikaten doğru diyorsun, göz neyi görmek istiyorsa onu görüyor. :D

1-apoyu salsa muhtemelen darbe yaparlar kemale ki salmaz.
2-seloyu salsa yurtdışına kaçmadığı sürece onunda kafasını uçururlar.
çokta dert etme bunları.
İkisi de yapılacak ve ikisinin de sonuçları söylediğin gibi olmayacak, buraya yazıyorum. Halk artık sinmiş durumda. Kimse buna yeltenmez. Normal şeyler de değil bunlar zaten. Darbe güzellenmemesi gereken bir şey, kafa kesmek de.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yazdıklarınızı tam okuma gereği bile duymadım. Cümleye başlama biçiminizden bile akp vereceğinizi anlaşılıyor.
Ya AKP'ye vermiyorsam? Ona göre mi değişecek cevabın? 🤔

Öyle şartlanmış beyinleriniz var ki. Neyi ne için savunduğunuzu bilmiyorsunuz. Anlatıldığı zaman okumuyorsunuz. Okuduğunuz zaman dalga geçiyorsunuz, olayları farklı yerlere çekiyorsunuz. Sonra da ona buna yobaz, koyun diyorsunuz. İşin ilginci Oğan'a oy veren biri olarak sana bir şey demiyorum zaten. Ayrıca madem yazdıklarımı okumadın, ne demeye alıntılayıp cevap veriyorsun? Bir de okumuş gibi kendince alttan laf sokuyorsun göz neyi görmek istiyorsa görüyor diye.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hayatım boyunca kimseye yobaz, koyun demedim.
Bizzat sizi kastederek yazmadım zaten, zihniyetinizi kastederek yazdım. Ayrıca sizin de farklı olduğunuz söylenemez, lafzen dememeniz kastettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor. Yazdıklarımı okumadığınız halde AKP'li olduğum varsayımında bulunuyorsunuz. Bu, çok basit bir şekilde beni AKP koyunu olarak gördüğünüzü gösteriyor. Ayrıca yobaz da belliyorsunuz ki görüşümden zerre taviz vermem, kaliteli bir diyalog kurmam suizannıyla yazdıklarımı "okumaya değer" bile görmüyorsunuz. Sonra da konuyla alakasız HÜDA, domuz bağı, Kandil Dağ'ı deyip gidiyorsunuz. Konuya son mesajım idi bu, daha fazla laf anlatmaya çalışmayacağım kimseye. Zira anlama çabanız yok, selametle.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İnsanların hepsi bana kk ye verme o adam kazanırsa selahttini ve apoyu içeriden çıkaracak gibi laflar söylüyorlar. inanmıyorum asla böyle bir şey yapacağına. bu doğru mu ? çünkü kalkıp rte ye veremem şuan ince de çekildi sinan oğan zaten kazanamaz kk kaldı birtek. düşünceleriniz var mı ya da kanıtlarınız ?
dostum şöyle diyeyim.
Hatta herkese diyorum artık terörist seçiyoruz malesef bir yerde.
Kemal veya RTE değil bunlar ama partilerinin içi çürümüş vaziyette.
Bu seçimde bunu düşünün Kemal'e veya RTE'ye verin ama bunların partilerine vermeyin iyi araştırın.
Terörist olanlar bu partilerde saklanıyor açıkta değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

demirtaşa evet ama apoyu salmıyacak

hizbullahtan içeride olanlarıda tayyip affetti ona niye bir şey demiyor kk ye terörist diyip akp ye oy verecek olanlar

iki partide terör ile kol kola bana soracak olursanız
işte kimse demiyor ki biz kimleri desteklerken bu destekler nereye nasıl gidecek.
Milletvekillerinde bunu görüyoruz.
Partilerin içi çürümüş durumda şuan.
Ondan dolayı kimseye kızamıyorum niye buna ona veriyorsun diye .

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Kılıçdaroğlu, PKK'lı teröristler tarafından pusuya düşürüldü zamanında.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Hayır değil sadece Demirtaş şu anda haksız yere içeride daha doğrusu sonuçlanmadan içeri attıkları için suçsuz diyorum. Çıkardıktan sonra yargı kararı ile doğru bir şekilde içeri alınır. Köprüyü geçene kadar.

İnsanların hepsi bana kk ye verme o adam kazanırsa selahttini ve apoyu içeriden çıkaracak gibi laflar söylüyorlar. inanmıyorum asla böyle bir şey yapacağına. bu doğru mu ? çünkü kalkıp rte ye veremem şuan ince de çekildi sinan oğan zaten kazanamaz kk kaldı birtek. düşünceleriniz var mı ya da kanıtlarınız ?
yav akp yüzünden ne kadar insan öldü cocuklara tecavüz edildi sucluları aklandı hüdapar aıck acık tehtidkar iktidar kendisi tehtidkar yok kılıcdar öyle yapar yok böyle yapar akp 100000 katını yaptı kac senedir

Top Bottom